• Alcaldia | Rambla Onze de Setembre, 107 | Telèfon 972 46 00 05 | Fax 972 46 43 71 | A/e: alcaldia@cassa.cat

    Alcaldia | Rambla Onze de Setembre, 107 | Telèfon 972 46 00 05 | Fax 972 46 43 71 | A/e: alcaldia@cassa.cat

alcaldia

Benvolgudes, benvolguts.

Us dono la benvinguda a l'Espai de l'Alcalde del web de l’Ajuntament de Cassà. 

Tant si coneixeu Cassà de la Selva com si és la primera vegada que us interesseu per la nostra vila, espero que trobeu en aquest espai una finestra oberta que us serveixi per a conèixer més a fons aquest poble i, especialment, per apropar els ciutadans a l’Ajuntament facilitant una comunicació interactiva en tots els seus àmbits. Aquesta és una pàgina viva, dinàmica, que anirem desenvolupant al llarg de la legislatura per tal que vagi responent a la major part de les necessitats dels ciutadans. Conèixer les vostres opinions, suggeriments i inquietuds és important per al dia a dia del nostre poble.

 

Cassà de la Selva és una vila que es troba molt ben situada, ja que compta amb excel·lents comunicacions que la converteixen en un entorn idoni tant per viure-hi com per desenvolupar-hi una activitat econòmica. Localitzada entre les Gavarres i la plana de la Selva, a prop de Girona i del mar, amb les vies verdes..., compta amb un entorn natural ideal per a gaudir de la natura i passejar pels seus boscos.

 

La presència d’un ampli ventall d’entitats educatives que acullen infants de totes les edats, entitats esportives de llarga tradició en moltes disciplines, un Centre d’Assistència Primària referent a la nostra comarca, un hospital geriàtric modèlic, una llar de jubilats molt activa, un gran nombre d’entitats culturals per a totes les edats i molts espais on desenvolupar activitats, fan de Cassà un poble especialment atractiu. No us oblideu de conèixer el nostre teixit agrari i industrial, en el qual destaca la indústria dels taps de suro, els comerços i els restaurants.

 

Alhora descobrireu el nostre patrimoni cultural centrat en l’església i les cases modernistes, la nostra afició per les sardanes i la tradició per la música especialment reflectida en la tradicional “nit dels músics”, un dels primers actes de la festa major.

Aquesta combinació entorn-entitats-indústria-patrimoni ens proporciona una simbiosi única i irrepetible. Si ho afegim als bons serveis i al caràcter únic de la gent, us puc garantir que Cassà de la Selva és un lloc ideal per viure-hi, per passar-hi una bona estona o per gaudir d’un cap de setmana.

 

Com a alcalde d’aquesta vila, vull dir-vos que tant jo com l’equip de govern estem a la vostra disposició. Serà un plaer rebre els vostres comentaris i suggeriments a través de la bústia de suggeriments. A més, estem treballant per desenvolupar nous canals de comunicació més directes per apropar el consistori als ciutadans.

 

Cassanenques i cassanencs, visitants, sigueu tots molt benvinguts!

 

Martí Vallès i Prats

Alcalde de Cassà de la Selva