La Llar d’Infants Taps oferirà per primera vegada a partir de setembre el curs de P0

La Llar d’Infants Taps podrà obrir per primera vegada el mes de setembre el curs de P0 destinat a nadons nascuts el gener i febrer de 2016. Això ha estat possible després que el departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya hagi autoritzat al centre educatiu municipal a oferir aquestes places.

La ràtio d’alumnes per professorat en el cas de P0 és reduida i és per això que a cada aula hi podrà haver un màxim de 8 nadons. LAjuntament de Cassà es compromet a obrir una aula de P0 si hi ha un mínim de 6 preinscrits. Serà possible oferir un segon grup si hi ha com a mínim 14 preinscripcions. La Llar d’Infants Taps ja ha rebut 4 peticions de famílies interessades a inscriure els seus nadons.

L’horari del grup de P0 serà de 2/4 de 9 del matí a 2/4 d’1 del migdia, amb el corresponent marge d’entrada i sortida en cada cas, i amb la possibilitat de disposar de servei de menjador. El cost del servei de la Llar d’Infants serà de 240 € mensuals i el menjador valdrà 6,80 € per aquells que l’utilitzin diàriament.

La Llar d’Infants Taps està pendent de l’homologació d’un altre grup de P0 destinat a nadons nascuts el març, abril i maig de 2016. Un cop es rebi l’autorització del departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya s’estudiarà la possibilitat d’oferir aquest nou grup en funció de la demanda. 

 

Les famílies interessades a rebre més informació contacteu amb la Llar d'Infants Taps al telèfon 972 46 02 29 o al correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.