Inscripcions als cursos de català per a adults i al Voluntariat per la llengua

2019 09 17 CNLCom cada any, el Servei Comarcal de Català del Gironès durà a terme durant tot el setembre, a Cassà de la Selva, inscripcions per als cursos de català i el Voluntariat per la llengua per al període octubre - desembre 2019.

 

Totes les persones interessades a fer algun curs de català o bé apuntar-se al programa de voluntariat lingüístic han de passar els dimarts 3, 10, 17 i 24 de setembre, d’11 a 14 h, per l'Ajuntament, on podran informar-se de l'oferta formativa, fer proves de nivell o inscriure-s'hi. Durant la resta de la setmana ens poden trobar al Consell Comarcal del Gironès, tel. 972 21 32 62 o poden contactar amb nosaltres per correu electrònic a l’adreça: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Aquest any està previst que els cursos comencin a partir del 30 de setembre.

Enguany, a Cassà, s'ofereixen dos cursos presencials: un Bàsic 1, que es farà els dimarts i els dijous, de 10 a 12 h, i un Bàsic 2, que tindrà lloc els dilluns i dimecres, de 15 a 17 h. Tothom qui estigui interessat a fer algun altre nivell també pot adreçar-se a l'Ajuntament, on se l’informarà de cursos presencials a altres localitats o d’altres modalitats d’ensenyament com ara els cursos en línia Parla.cat (nivells elementals, intermedis i de suficiència) o els cursos semipresencials i a distància (nivell C2) i es buscarà l'opció més adequada per a cada cas.

Per altra banda, també es durà a terme un curs de perfeccionament (nivell C2) a la seu del Consell Comarcal del Gironès, cada dijous, de 16 a 19 h. Aquests cursos tenen abast comarcal, és a dir, pretenen cobrir la demanda que hi pugui haver d’aquests nivells a tota la comarca.

Finalment, també s'obren les inscripcions al Voluntariat per la llengua, programa que ja fa anys que funciona a Cassà de la Selva i que ha comptat amb la participació de força ciutadans del municipi, ja siguin alumnes dels cursos o bé persones que desinteressadament ofereixen part del seu temps per conversar en català amb una persona que l'està aprenent.
Podeu trobar més informació a: AQUÍ.