• Cassà de la Selva

    Cassà de la Selva

Residencia Sant Josep webLa donació que va fer la senyora Torres quan va morir l’any 2015 ha permès fer millores a les instal·lacions de la residència Geriàtrica Sant Josep de Cassà de la Selva. L’herència va ser de 851.000 euros, i fins a dia d’avui s’han disposat d’un total de 422.954,78€ d’aquests recursos i queden per utilitzar-se 428.374,84€.

El mes de novembre es van adjudicar les obres per la renovació de l’actual ascensor i la construcció d’un nou ascensor al centre, per valor de 176.000€, que es preveu que es puguin executar al llarg dels propers mesos.

Així mateix el ple del mes de novembre va aprovar l’adquisició d’una nova rentadora i una assecador que substituiran les màquines de la sala de bugaderia actuals, que incrementaran l’eficiència energètica de l’equipament, les condicions de treball i el manteniment de la qualitat de la roba utilitzada pels usuaris.

2017-11 aqualiaL’Ajuntament de Cassà ha creat un fons social de solidaritat per garantir l’accés a l’aigua potable a tots els veïns de Cassà, en compliment de la normativa en matèria de pobresa energètica.

2017-11 recapteCàritas Cassà és l'entitat que coordina els voluntaris dle Gran Recapte d'Aliments que tindrà lloc el divendres 1 de desembre a partir de les 3 de la tarda i el dissabte 2 de desembre durant tot el dia als supermercats de Cassà.

El 25 i 26 de novembre es va celebrar el Gran Recapte d'Aliments a tot Catalunya i a Cassà concretament es van recollir 9.000,10 quilograms d'aliments.