• Cassà de la Selva

    Cassà de la Selva

2019 10 17 cafe teatreDivendres 25 d’octubre a les 21:30 h l’Espai del Casal de Cassà de la Selva obrirà la temporada de la Xarxa Gironina de Cafè Teatre amb l’espectacle “Supermàgic” del mag gironí Fèlix Brunet

El Festival Càntut. Cançons de tradició oral avança algunes de les propostes que formaran part del cartell de la quarta edició, que tindrà lloc del 15 al 17 de novembre a Cassà de la Selva.

L’Ajuntament de Cassà ha editat per setena vegada un llibret que agrupa tota la programació cultural de Cassà organitzada pel consistori i per les entitats. En total hi ha uns 51 actes programats d’octubre a desembre, com a mínim un cada setmana fins a Nadal. Són activitats tant per a públic infantil com per a públic adult. Aquesta setmana les llars de Cassà rebran el llibret juntament amb l’agenda cultural.

 

Avui dilluns s’ha donat a conèixer la imatge que il·lustrarà les Fires de Girona d'enguany i que ha dissenyat la cassanenca Clara Mitjavila.

El disseny, mostra un jove de Sant Narcís sobrevolant la ciutat de Girona damunt una mosca. L'autora ha destacat que amb aquest cartell ha volgut representar una versió d’infant de Sant Narcís, amb actitud alegre i entusiasta, buscant noves aventures.

La presentació s'ha fet aquest matí en un acte que hi han participat l'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, el regidor de Cultura i l'autora de la Ilustració, la cassanenca, Clara Mitjavila Bou.
Les Fires de Sant Narcís, tindran lloc del 25 d’octubre al 3 de novembre.