La programació cultural 2019 a Cassà inclou una vuitantena d’activitats de gener a maig, amb cinema, música, teatre, xerrades i espectacles per a totes les edats

portada culturaAquesta setmana comença la programació cultural de l’any 2019 a Cassà de la Selva amb una vuitantena d’actes programats de gener a maig, entre els quals hi ha activitats a la Biblioteca, cinema, música, teatre, vermut de lletres, xerrades i exposicions. Cada setmana s’han programat com a mínim dos actes culturals. Aquesta és una altra mostra de l’aposta per la programació cultural estable al municipi.

 

Una de les novetats és l’aposta pels espectacles infantils i per a tota la família dins la programació. Un dissabte al mes, coincidint amb el mercat setmanal de fruita, verdura i planter, i per atraure les famílies al mercat, es faran espectacles infantils relacionats amb l’alimentació i els productes de proximitat al passeig Vilaret.

Nits de Cafè Teatre, Música, Teatre, Dansa, Cinema i Exposicions

Les nits de la Coma és una proposta de cafè teatre que ha tingut molt bona acollida i ara arriba a la tercera edició. Tenen lloc els divendres de cada quinze dies al Casal de Jubilats i és obert a tothom.

Entre la programació destaca també els ‘Vermuts de lletres’, converses amb escriptors d’estils molts diversos que ens parlen dels seus llibres. Destaca per exemple la presentació de ‘Ets una merda i ho saps’, de Jair Domínguez.

Coincidint amb el Dia de la Dansa, s’ha programat el mes d’abril un espectacle de dansa, emocions i poesia visual. Al mateix mes d’abril, del 6 al 12, se celebra la Setmana de la Música, on s’organitzen activitats al poble per a tots els públics amb un únic centre d’interès: la música.

Les exposicions també tenen un espai rellevant en la programació cultural de Cassà de la Selva. Destaca per exemple ‘L’Europa de les portes Tancades’ (JAP) o una exposició sobre Àlbums il·lustrats.

MACCA i Correcurts Júnior

La MACCA (Mostra d’Animació i Curtmetratges de Cassà) és organitzada pel Cineclub Vuitimig des de l’any 2000. La seva programació es basa en els curtmetratges, ja siguin videoclips o pel·lícules infantils, difícils de trobar en els circuits comercials. Tindrà lloc de l’1 al 3 de febrer.

Com a novetat, aquest any es farà el primer concurs Correcurts Jr, inclòs dins les activitats conjuntes de la MACCA 2019. El concurs està dirigit a un públic infantil i juvenil, i hi pot participar qualsevol persona menor de 16 anys.

Implicació de la gent del poble en la programació

En la programció cultural es té molt en compte la implicació de gent del poble, d’entitats i de particulars. Hi ha programades obres de teatre amb els grups de teatre cassanencs (Guspira Teatre, Cràdula Teatre, Grup de Teatre Cassanenc i Els Optimistes), la música del cassanenc Antoni Mas, el concert Xocolata per tots o una sessió de pel·lícules de com era Cassà fa 50 anys.

El llibret de la programació cultural de Cassà de la Selva es reparteix a totes les llars del municipi.

Telèfons d'interès

  • Cassà Jove 669 166 000
  • Centre Cultural Sala Galà 972 462 820
  • Esports (zona esportiva) 972 461 527
  • Promoció Econòmica 972 462 821
  • Ràdio Cassà 972 463 777
  • Serveis Socials 972 460 851
  • Xaloc972 900 235

Contacte

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Tel. 972 46 00 05

Rambla Onze de Setembre, 107, 17244 Cassà de la Selva, Girona

NIF. P1704900-H