Cassà de la Selva estrena la nova la temporada de la Xarxa Gironina de Cafè Teatre

2019 10 17 cafe teatreDivendres 25 d’octubre a les 21:30 h l’Espai del Casal de Cassà de la Selva obrirà la temporada de la Xarxa Gironina de Cafè Teatre amb l’espectacle “Supermàgic” del mag gironí Fèlix Brunet

Fèlix Brunet presentarà a Les Nits de la Coma jocs de màgia, mentalismes, escapismes i grans il•lusions increïbles i molt participatives. Un espectacle amb grans dosis d’humor i el caràcter i la personalitat de sempre d’aquest mag amb més de 20 anys d’experiència.

Aquest darrer trimestre de 2019 a Cassà de la Selva tindrem els espectacles de Felix Brunet, Ual•la!, les companyies ES circ i sietedemayo, Juancallate i Claudio Levatti. A les pàgines de www.cassacultura.cat i www.cafeteatre.cat trobareu més informació de les 5 funcions. La temporada continuarà fins el mes d’abril de 2020, però la programació encara s’està configurant.

Novetats

Aquesta temporada s’incorpora al projecte el municipi de Llagostera, que es suma a Sarrià de Ter, Vilablareix, Cassà de la Selva, la Bisbal d’Empordà i Castell d’Aro a l’hora d’oferir una programació professional de cafè teatre a les comarques gironines.

Una altra novetat la trobem en l’apartat de gestió, ja que a partir d’aquesta temporada l’empresa gironina Operacions Espacials assumeix la producció del cicle. L’Associació Gironina de Teatre, impulsora de la idea, ha traspassat el projecte a l’equip que fins ara treballava en l’organització del cicle que s’ha constituït en una societat per garantir la seva continuïtat.

La Xarxa

Xarxa Gironina de Cafè Teatre és el circuit d’espectacles de petit format que es desenvolupa d’octubre a juliol a diferents municipis de les comarques gironines.

La proposta es configura amb una programació d’arts escèniques eclèctica i professional que barreja diferents disciplines com el clown, els monòlegs, els contes i les titelles per adults, les lectures dramatitzades, la màgia o les noves tendències, entre d’altres.

Teatre de proximitat per adults amb servei de bar, per compartir consumició i espectacle a preus populars en un ambient informal.

Les Nits del Centre a El Centre - Espai d’arts escèniques de Sarrià de Dalt, els dijous a les 21:30 h; Les Nits de Can Gruart al Centre Cultural Can Gruart de Vilablareix, mensualment els dijous alterns a Sarrià de Ter a les 21 h; Les Nits de la Coma a Cassà de La Selva a l’Espai del Casal, quinzenalment els divendres a les 21:30 h; Les Nits de les Vídues a l’Espai Cultural Casa de les Vídues de Llagostera a les 21 h, mensualment els divendres alterns a Cassà de la Selva; Les Nits de l’Antic Casino de Castell d’Aro a les 21:30 h, diferents divendres de primavera i Les Nits del Barri del Convent al claustre del Convent dels Franciscans de La Bisbal d’Empordà, els dijous d’estiu a les 21:30 h.

La Xarxa compta amb la complicitat de les Àrees de Cultura de cadascun dels municipis participants, la producció de l’empresa gironina Operacions Espacials i la col•laboració de l’Associació Gironina de Teatre.

Telèfons d'interès

  • Cassà Jove 669 166 000
  • Centre Cultural Sala Galà 972 462 820
  • Esports (zona esportiva) 972 461 527
  • Promoció Econòmica 972 462 821
  • Ràdio Cassà 972 463 777
  • Serveis Socials 972 460 851
  • Xaloc972 900 235

Contacte

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Tel. 972 46 00 05

Rambla Onze de Setembre, 107, 17244 Cassà de la Selva, Girona

NIF. P1704900-H