Miquel Moragas és l'artista de la 14a exposició del Joviart que s'inaugura el divendres 24 de novembre

2017-11 joviartMiquel Moragas presentarà el divendres 24 de novembre a les 19.30 h la seva exposició a la Sala La Coma. Es tracta d'una obra en la que ens descobrirà la seva passió per l'art del blanc i el negre. 

Influenciat per l'art japonès, Moragas investiga i experimenta diverses tècniques a través de les tintes xinesa, sakura, entre d'altres. No utilitza mai el color perquè diu que no li agrada. És autodidacta i diu que crea per necessitat, per expressar tot allò que el conmou i l'inquieta. Cerca, en l'intenció del que crea, encentant nous camins, nous móns que el portin a descobrir i a aprendre. 

L'exposició estarà oberta els següents dies del 24 de novembre al 10 de desembre: els dissabtes de 10 a 13 h i de 17 a 20 h; els diumenges de 10 a 13 h i els dies 6 i 8 de desembre de 10 a 13 h. 

 

SOBRE EL JOVIART

El JoviArt Cassà és una plataforma de difusió dels joves artistes que volen començar a mostrar la seva obra. A través d’aquest projecte es promouen diversos cicles d’art a l’any de diferents artistes cassanencs o de pobles propers. Les exposicions són de disciplines diverses i es mostren a la sala d’exposicions de la Sala La Coma. L’objectiu del projecte és ajudar els joves a iniciar la seva trajectòria artística, motivar la creació i apropar l’art al públic. La iniciativa és organitzada conjuntament entre l’Àrea de Joventut de l’Ajuntament de Cassà (Cassà Jove) i l’Escola Municipal d’Art de Cassà (EMAC).