Es constitueix la primera Taula Cassà Jove per crear una xarxa entre els professionals que treballen amb els joves de Cassà

2017-11 taulacassajoveCassà Jove va promoure per primera vegada divendres passat al migdia, la primera trobada de la Taula Cassà Jove. Es tracta d’un punt de trobada que vol ser una eina per agrupar tots els polítics, professionals, tècnics i membres d’entitats que treballen amb els joves del municipi.

L’objectiu de la Taula Cassà Jove, tal com es va explicar a la primera trobada celebrada al Centre Cultural Sala Galà, és detectar problemàtiques, necessitats i/o realitats dels joves que requereixen d’un treball conjunt, transversal i des de diferents àmbits.

La primera trobada va servir per iniciar un treball conjunt per derivar els joves que busquen feina als diferents programes i serveis d’ocupació oferts al municipi, així com la formació de les habilitats per la vida als professionals que treballen directa o indirectament amb el joves. Els assistents van valorar molt positivament la creació d’aquest espai, que es preveu que es basi en trobades periòdiques, i van insistir en la necessitat de treballar en xarxa per fer créixer els projectes ja existents.

A la Taula també es van presentar alguns dels projectes que està desenvolupant actualment Cassà Jove i que es presentaran el mes de gener: la remodelació de l’Espai Jove l’Escorxador, la posada en marxa del nou Punt d’Informació Juvenil o la reactivació del carnet Cassà Jove amb més de 80 empreses cassanenques associades.

La constitució de la Taula Cassà Jove és una de les accions previstes al Pla local de joventut 2017-2020.