El director de l’Agència Catalana de Joventut inaugura el nou Espai Jove l’Escorxador

2018-2 inauguracioespaijove 3El director de l’Agència Catalana de Joventut, Cesc Poch, ha inaugurat aquesta tarda el nou Espai Jove l’Escorxador que ha estat remodelat seguint el projecte de CREArquitectura amb les arquitectes cassaneques, Maria Clara Riera i Maria Bosch. Poch, acompanyat del personal tècnic del departament de Joventut de la Generalitat de Catalunya, ha visitat el nou espai i ha conegut de primera mà els projectes que s’activen des d’aquest any des de Cassà Jove, que també ha renovat la seva imatge corporativa.

A l’acte d’inauguració hi havia l’alcalde de Cassà, Martí Vallès, i la regidora de Joventut, Txell Rabionet, acompanyats del personal tècnic de Cassà Jove. Rabionet ha destacat que «avui presentem projectes que fa mesos que es treballen: el dinamitzador juvenil, l’Espai Jove remodelat, el nou Carnet Cassà Jove, el concurs d’instagram i altres projectes que aniran tenint visibilitat els propers dies». Rabionet ha agraït l’entusiasme del personal de l’Ajuntament per fer realitat tots aquests projectes previstos al Pla Local de Joventut 2017-2020 i ha remarcat que «esperem que tinguin una bona rebuda i que tots els joves es vagin fent seu l’Espai Jove l’Escorxador».

 

NOU DINAMITZADOR JUVENIL I REFORMES A L'ESPAI JOVE L'ESCORXADOR

La renovació de l’Espai Jove l’Escorxador s’ha fet per revitalitzar l’espai i donar una nova imatge a Cassà Jove. Al mateix temps, des del 2017 que Cassà compta amb un dinamitzador juvenil que estarà a l’equipament, a banda de fer sessions d’orientació i informació als centres de secundària, i és la persona de referència per als joves de Cassà.

 

NOU IMPULS AL CARNET CASSÀ JOVE AMB MÉS DE 470 TITULARS

El Carnet Cassà Jove és un document que poden tenir tots els joves de Cassà i que els ofereix descomptes i avantatges a diversos comerços, empreses i esdeveniments del municipi.

Aquest carnet, que es va activar fa uns 5 anys, no ha parat de créixer en nombre d’inscrits i en l’actualitat en té més de 470. L’any passat, amb la incorporació del dinamitzador juvenil, es va fer un treball exhaustiu per captar nous comerços i empreses interessades a participar en la iniciativa. Actualment hi ha 56 comerços, serveis o establiments que ofereixen descomptes i avantatges.

El Carnet Cassà Jove estrena des d’aquest any una nova imatge corporativa.

 

CONCURS D'INSTAGRAM PER TRACTAR ELS ESTATS D'ÀNIM ENTRE ELS JOVES

Una de les necessitats que es va detectar al diagnosi del Pla Local de Joventut 2017-2020 va ser la manca d’autoestima de molts joves. Per això, una de les línies estratègiques va ser la de les habilitats per la vida. Avui també s’ha presentat el concurs d’instagram que començarà aquest any i que vol treballar entre els joves els estats d’ànim. Inspirat amb una iniciativa de l’àrea de Joventut de Calonge, l’objectiu és que els joves pengin periòdicament imatges sobre els diferents temes proposats per Cassà Jove. Els participants tindran un cap de setmana amb tot pagat a un alberg de joventut, a banda del premi del guanyador.

Els detalls del concurs s’explicaran properament a través de Cassà Jove.