• Cassà de la Selva

    Cassà de la Selva

2029 10 01 gestio forestal

El Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Direcció General d’Ecosistemes Forestals i Gestió del Medi, juntament amb els fons FEADER, han atorgat aquesta subvenció a l'Ajuntament de Cassà de la Selva. Es tracta d'un ajut financer de la Unió Europea per a la gestió forestal sostenible per a finques de titularitat pública, per a infraestructures en prevenció d’incendis forestals.

 

2019 09 19 setmanaMobilitatEl nostre municipi col·labora amb aquesta campanya que promou la Unió Europea per animar a moure's de manera sostenible, saludable i segura: caminar o anar en bicicleta són activitats beneficioses per a la nostra salut i per al medi ambient.

2019 08 13 Control de plaguesUn dels aspectes més importants per mantenir les condicions de salut i qualitat de vida a la nostra població és el control de plagues urbanes. L'Ajuntament, com cada any, fa diferents actuacions per a la lluita i control integrat de plagues urbanes amb el suport de Dipsalut, en el marc del seu Programa de suport econòmic per aquestes tasques. Les actuacions obtenen una subvenció de 7 434,08 €, que suposa el 70% de la despesa del servei realitzat.

2019 08 05 1 LlumsCampLes antigues lluminàries de vapor de sodi són substituïdes per un modern enllumenat LEDS, que consta de 23 projectors d'halogenurs metàl·lics de 2000 W disposats, 3 en cada una de les 6 torres i 5 sobre la coberta de les grades.

Aquest ha sigut el projecte guanyador dels pressupostos participatius de l'any passat 2018. Aquesta opció va ser la més favorable pels participants. Concretament va rebre 404 vots, que representen un 19,93 per cent dels vots emesos en el procés participatiu.

El camp comptarà amb aquests 23 projectors de 930 W de LEDS amb intensitat graduable, que permetrà desenvolupar les activitats esportives sense haver d'arribar al 100% de consum, però amb la mateixa uniformitat a tot el camp amb tots els projectors oberts.

En tot cas, la qualitat lumínica serà molt millor i a més, l'estalvi anual serà d'uns 25.000 kW/h. Reduir el consum energètic respon a les polítiques mediambientals que porta a terme l'Ajuntament.

La factura també es redueix doblement. Per una banda el menor consum de cada projector permet un estalvi previst d'uns 5000 €/anuals, en funció de les necessitats dels usuaris. I per l'altra banda, es podrà reduir el cost de la potència contractada gràcies a aquest menor consum.

Les obres terminaran previsiblement abans del 15 d'agost. Els treballs no afectaran les activitats esportives previstes.