Actuacions per reduir els objectes voluminosos al carrer

 

2017-6 imatge8 un cassa de tothomDonat l’augment recent de casos d’abocament d’objectes voluminosos a la via pública, l’Ajuntament de Cassà fa les següents consideracions.

- Recorda als ciutadans que tenen a la seva disposició un telèfon de recollida de voluminosos a domicili i que, per tant, no hi ha cap necessitat de deixar aquests objectes a la via pública. El telèfon d’aquest servei és el 902 10 22 49.

- Recorda als ciutadans que també tenen a la seva disposició un servei de deixalleria on portar els objectes voluminosos i altres residus que no es poden deixar a les escombraries de la via pública. L’horari de la deixalleria és de dilluns a divendres de 15 a 19 h i divendres i dissabte de 10 a 14 h. A més, l’últim dissabte de mes hi ha sempre la deixalleria mòbil al carrer Castell de 9 a 13 h.

- Recorda als ciutadans que les sancions per deixar residus a la via pública van de 300 a 6.000 €.

- Un cop s’han recordat tots els serveis que hi ha a la disposició dels ciutadans per evitar casos d’abocaments d’objectes voluminosos incontrolats a la via pública, l’Ajuntament de Cassà procedirà a buscar proves de les persones que deixin aquests materials al costat dels contenidors per tal de poder-les sancionar. Aquesta mesura, que s’adopta després d’haver esgotat totes les advertències i d’haver fet diverses campanyes de sensibilització ciutadana, pretén evitar aquestes pràctiques i potenciar l’ús dels serveis existents per gestionar aquests residus.

Gràcies per la vostra comprensió i col·laboració.