Renovació dels contenidors de recollida selectiva que no són soterrats

La segona quinzena de juliol s'inicia el procés de renovació dels contenidors de recollida selectiva que no són soterrats amb l'objectiu de reciclar més i millor. Els nous contenidors seran de càrrega lateral i tindran una capacitat major que els actuals, concretament un 49% més, al mateix temps que s'ampliaran el nombre d'àrees completes de reciclatge al municipi. L'objectiu és que la taxa de reciclatge a Cassà arribi al 50% l'any 2020. 

AQUÍ podeu veure com quedarà la ubicació dels contenidors al municipi. No obstant, els punts on hi haurà alguna novetat amb la ubicació dels contenidors són els següents:

- Carrer Enric Coris

- Carrer del Sud i Pompeu Pascual

- Carrer Primitiu Artigas

- Carrer Raval

- Carrer de la Llebre

- Carrer dels Àngels

- Carrer Pedraforca

- Carrer Perelada

- Carrer Músic Coll i Pirineus

- Carrer del Molí

- Carrer Provincial amb baixada de la Coma

L'agent cívic ha passat a informar casa per casa a tots aquests punts i, en cas de no haver trobat ningú, s'ha deixat un fulletó explicatiu dels canvis que hi haurà.

En cas que tingueu algun dubte, contacteu amb l'àrea de Medi Ambient al telèfon 972 46 00 05 o el correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Gràcies per la vostra col·laboració.