L'Ajuntament posa en marxa la campanya "Consum responsable d'aigua"

2019 06 19 consum aiguaA l'època estival, l'aigua ens refresca, ens hidrata, és esbarjo i alegria. És un element imprescindible per la nostra salut, per la higiene i pel nostre benestar. També és un recurs limitat i insubstituïble que ens ofereix la natura i que hem de cuidar per poder-ne gaudir.

Per mantenir l'actual nivell de vida, hem de ser conscients de la nostra vulnerabilitat davant l'escassetat de l'aigua. El clima mediterrani demana un ús molt acurat per recuperar l'equilibri entre el seu consum i la seva renovació natural.
L'Ajuntament treballa per atendre la demanda d'aigua per l'ús públic. En les seves funcions de conscienciació en assumptes comunals fa una crida als cassanencs i cassanenques per fer un ús responsable de l'aigua i evitar les necessitats de restriccions d'abastiment.
Per tal motiu el Consistori engega una campanya per fomentar el consum responsable d'aigua. La campanya es realitza per mitjà d'anuncis en radio, cartells informatius, missatges a les xarxes socials i web que s'anira repetint durant l'estiu. La campanya s'inclou dintre d'una sèrie de missatges sota el nom d'"Un Cassà de tot hom", on es fomenten valors cívics de convivència.