• Cassà de la Selva

    Cassà de la Selva

FIRA TAPS'ha obert el termini per a la inscripció de paradistes a la Fira del Tap 2019, que tindrà lloc a Cassà de la Selva els propers 31 de maig i 1 i 2 de juny. Les persones interessades han de presentar la sol·licitud mitjançant una instància genèrica des de la Seu electrònica de l'Ajuntament a www.cassa.cat.

Els interessats podeu consultar les bases AQUÍ

Exemple cartell 2El joc de llengua Endevina-la!, que consisteix a resoldre jeroglífics, farà jugar a tothom del 7 de març al 8 d’abril.

marcAmb l’objectiu de potenciar la compra al mercat dels dissabtes i incentivar comprar productes de proximitat al poble, l’Ajuntament de Cassà de la Selva ha iniciat la campanya “La família se’n va al mercat”. A través d’espectacles infantils al mateix mercat es vol atraure les famílies que normalment no hi solen comprar. S’han programat espectacles infantils un cop al mes, durant els mercats dels dissabtes, al passeig Vilaret. Els espectacles infantils estaran relacionats amb el menjar saludable, la cuina, els productes de proximitat i els mercats. D’aquesta manera també es volen potenciar els espectacles infantils a la programació cultural estable de Cassà de la Selva.

Aquest dissabte, a les 11.30h al Passeig Vilaret tindrà lloc l’espectacle ‘Una paradeta particular’ de la Masobleda.

Campanya ComerçL’Ajuntament de Cassà de la Selva ha engegat la campanya ‘A Cassà, de tot i a prop’, per tal de promocionar el comerç local. I és que la dinamització del comerç local és un dels eixos del Pla Estratègic Cassà 2025, que es van debatre i consensuar entre tots els cassanencs i cassanenques.