S'elabora el pla de dinamització comercial conjuntament amb els comerciants per incentivar el comerç local

2018 6 pladinamitzaciocomercialL’Ajuntament de Cassà ha elaborat un pla de dinamització comercial de forma participativa amb els comerciants per promoure el comerç local a través d’una estratègia que preveu accions compartides.

El procés d’elaboració del pla ha servit no només per acordar accions, sinó també per crear un òrgan estable de treball compartit entre tècnics municipals, polítics i comerciants, independentment de si estan associats a la Unió de Botiguers. Així doncs, fins al 29 de juny els comerciants interessats en formar part d’aquest òrgan i que no estiguin associats a la Unió de Botiguers poden presentar candidatures a través d’un formulari que trobaran a www.cassa.cat/pladinamitazciocomercial.

L’Alcalde de Cassà, Martí Vallès, destaca que «des del primer dia ens hem proposat actuar per fomentar el comerç local, un dels eixos fonamentals que dona vida al nostre municipi, i ara hem fet un pas més per dissenyar conjuntament l’estratègia a seguir». Vallès remarca que l’objectiu de promoure el comerç local és compartit i que «ara es tracta d’avançar cap a la mateixa direcció per assolir els reptes proposats que passen, fonamentalment, per aconseguir que la gent de Cassà compri encara més al municipi i esdevenir un pol d’atracció per altres compradors potencials».

La promoció del comerç local és un dels eixos previstos al Pla Estratègic 2018-2025 de Cassà.

LES PRIMERES ACCIONS EMPRESES PER L’AJUNTAMENT UN COP ELABORAT EL PLA DE DINAMITZACIÓ COMERCIAL

L’equip de govern té la intenció d’exposar les primeres accions al llarg del mes de juliol per tal de començar a implantar-les el mes de setembre. Les actuacions previstes aniran encaminades a promocionar el comerç local a través d’explicar als ciutadans tot el que poden trobar a Cassà, destacant la qualitat i la proximitat dels comerços locals. Paral·lelament, es dissenyaran campanyes específiques per potenciar el mercat setmanal del passeig de Vilaret, millorar la senyalització dels aparcaments o incrementar la visibilitat dels comerços i els productes que es poden trobar a Cassà. El detall d’aquestes accions es consensuaran els propers mesos amb els comerciants i la Unió de Botiguers per tal d’iniciar-les al més aviat possible.

El pla de dinamització comercial es pot consultar AQUÍ.