La Residència Geriàtrica incorpora 30 llits elèctrics gràcies als diners de l’herència rebuda l’any passat

La Residència Geriàtrica Sant Josep va substituir la setmana passada els últims trenta llits convencionals per altres d’elèctrics que inclouen carros elevadors i milloren el benestar dels usuaris. La inversió del nou mobiliari s’ha pogut fer gràcies a l’herència de 840.000 euros que una anciana va deixar a la Residència l’any passat. Durant aquest any s’han estudiat les inversions més eficients que es podien fer amb aquests diners.

Del total de 840.000 euros, aproximadament 109.000 s’han destinat a la renovació de mobiliari. A banda dels llits, la Residència incorporarà els propers dies noves butaques elèctriques i adaptarà les habitacions on les actuacions són més urgents. La resta de diners destinats a la renovació de mobiliari s’aniran gastant al llarg dels propers anys.

Durant aquest any els Serveis Tècnics de l’Ajuntament han actualitzat el Pla d’emergències de la Residència Geriàtrica, que preveu actuacions d’adequació de l’espai. És per això que de cara al 2017 es duran a terme totes les actuacions de millora de la instal·lació per fer-la més accessible i adaptada a les necessitats dels usuaris, com per exemple ampliar determinades sales o adequar els lavabos de les habitacions. També es preveu fer una unitat per a persones amb demència i una sala d’estimulació multisensorial destinada als malalts d’Alzheimer en la qual hi haurà diversos elements que permetran estimular el tacte i la vista. Una de les noves sales portarà el nom de l’anciana que va deixar l’herència a la Residència Geriàtrica Sant Josep com a mostra d’agraïment.