Aquest dimarts s’obre al trànsit la plaça de Sant Pere

plaçaStPere1La segona fase de rehabilitació de les obres del barri Vell ha acabat. A partir de demà dimarts al matí, s’obre al trànsit la plaça de Sant Pere.

Els carrers s'han fet a un sol nivell per tal de fer-los accessibles i donar prioritat als vianants.

De la mateixa manera, s'ha aprofitat per canviar els serveis com l'aigua i les telecomunicacions, a part de fer les actuacions de millora de l'eficiència energètica a l'enllumenat públic.

L’alcalde de Cassà de la Selva, Martí Vallès, ha remarcat que “les obres al barri vell signifiquen una millora important a aquesta part del poble que volem revitalitzar encara més. Volem que s'ocupin els habitatges que hi ha, que s'hi instal·lin més comerços... i per això, a banda de remodelar la zona, també oferim bonificacions fiscals i altres ajudes econòmiques”.

Les actuacions formen part del pla global de millora del barri vell de Cassà iniciat el mes de setembre del 2017. S’han adequat el carrer Nou, el carrer de Joan Gener, el carrer de Roscada, el carrer dels Dolors, la travessera de la plaça Petita, la travessera de les Mesures, el carrer d’Ocata, el carrer de la Mel i la travessera de la Coma, així com la placeta de ca la Marcel·la; i ara el carrer d’Avall, la Plaça de Sant Pere i el carrer del Reverend J.Bosch.