• Cassà de la Selva

    Cassà de la Selva

Rètol Taller Participatiu Estudi Mobilitat a Cassà BanerÉs l’inici del procés participatiu per decidir com ha de ser la mobilitat a Cassà de la Selva

Tindrà lloc el proper 26 de febrer a les 19.30 a l’Espai Jove L’Escorxador

Prèviament s’ha fet un estudi de la mobilitat al municipi

pressupostosEls cassanencs i cassanenques podran decidir el destí de 60.000 euros

Els cassanencs i cassanenques podran decidir un any més el destí de 60.000 euros del pressupost municipal a través dels pressupostos participatius. Aquest és el quart any consecutiu d’aquest procés de participació ciutadana.

foto pla mobilitatAquest dimarts al vespre s’ha fet la presentació pública de la diagnosi de l’estudi de mobilitat a Cassà de la Selva, que servirà per elaborar un pla de mobilitat al municipi. S’ha explicat també en què consistirà el procés participatiu que s’engegarà l’any 2019 perquè els ciutadans i les ciutadanes de Cassà puguin debatre sobre com ha de ser la mobilitat del municipi i com garantir la seguretat als vianants i a tots els altres usuaris de la via pública.

mobilitatAquest dimarts, dia 11 de desembre, a les 20.30h del vespre a la Sala Galà, es farà la presentació pública de la diagnosi de l’estudi de la mobilitat a Cassà de la Selva, que servirà per elaborar un pla de mobilitat al municipi. En aquesta sessió oberta a la ciutadania, s’explicaran els punts bàsics dels resultats elaborat per l’AIM (Assessoria d’Infraestructures i Mobilitat).