• Ajuntament  de Cassà de la Selva

    Ajuntament de Cassà de la Selva

Personal eventual

El nombre i denominació dels llocs de treball que l'Ajuntament de Cassà de la Selva crea per al seu desenvolupament per personal eventual, de confiança i assessorament especial és el següent:

 

ASSESSOR DE COMUNICACIÓ

 

Meritxell Parramon Vilà (Cassà de la Selva, 1992)

Assessora de Comunicació de l'Ajuntament de Cassà de la Selva. 

Graduada en Periodisme i Ciències Polítiques i de l'Administració per la Universitat Pompeu Fabra, amb una estada internacional a la University of British Columbia de Vancouver. Compta amb un diploma d'especialització radiofònica emès per la Cadena Ser i la Universitat de Girona i un curs especialitzat amb les Nacions Unides realitzat a la Universitat Pompeu Fabra. 

El 2010 va començar a col·laborar a Ràdio Cassà amb 'El Contrafort', un programa d'informació general. El 2013 va passar a ser la periodista de Ràdio Cassà i feia tasques d'assessorament de comunicació a l'Ajuntament de Cassà de la Selva. 

Ha fet pràctiques a la secció de política dels informatius de TV3, a la Cadena Ser Catalunya i al departament de comunicació de Mercabarna. 

Membre activa del teixit associatiu i cultural del poble. 

Des del juliol de 2015 és l'assessora de comunicació de l'Ajuntament de Cassà de la Selva.

 

Salari 2018: 27.819,54 € bruts anuals

Contacte: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. / 618 946 483