• Àrea de Promoció Econòmica  | Can Trinxeria - Plaça de la Coma, 16 | Telèfon 972 46 28 21 | Fax 972 46 37 08 | A/e: promocioeconomica@cassa.cat

    Àrea de Promoció Econòmica | Can Trinxeria - Plaça de la Coma, 16 | Telèfon 972 46 28 21 | Fax 972 46 37 08 | A/e: promocioeconomica@cassa.cat

 facebook  facebook twitter  tw

 

El Mercat de segona mà i d'intercanvi és un punt de trobada de diverses persones amb iniciatives favorables a les 4 R: reciclar, reduir, reparar i reutilitzar. Durant el dia del mercat es programen diverses activitats i es presenten projectes que actuen d'acord amb aquesta filosofia, a banda de comptar amb les principals parades que permeten intercanviar i/o comprar objectes de segona mà.

 

» » DIUMENGE 26 DE MARÇ DE 2017. Hora: de 9 a 14 h. Lloc: carrer Xavier Carbó, davant de l'escola Aldric i escola Aldric.

Activitats que es faran durant el matí:

Mercat de la puça per a la mainada, al pati de l'escola Aldric. Organitzat per l'AFA de l'escola Aldric.

- Cercavila dels Capdrics. Sortida de la plaça de la Coma a les 11 h. 

RECICLART. Taller on es fusionen a la perfecció dos mons ben diferents: l'aprofitament de materials de reciclatge i el món de l'art. Horari: d'11 a 13 h. Dirigit a mainada a partir de 4 anys. Activitat gratuïta. 

Entrega de premis de receptes de cuina d'aprofitament. Hora: 13.30 h.

 

Paradistes interessats en participar al Mercat del 26 de març de 2017

 

Els paradistes interessats a participar al mercat del diumenge 26 de març es poden inscriure fins al 17 de març.

Per fer-ho han d'enviar aquesta instància específica (PDF) telemàticament a través de la instància genèrica de la seu electrònica. En aquesta instància genèrica, a banda d'adjuntar-hi la instància específica d'inscripció a la Fira, caldrà afegir-hi una còpia del DNI. 

 

Concurs de receptes de cuina d'aprofitament, fins al 16 de març de 2017

 

Amb motiu del Mercat de Segona Mà i d'Intercanvi, que té la filosofia de potenciar les 4 R (reciclar, reduir, reparar i reutilitzar), es convoca el Concurs de receptes de cuina d'aprofitament. 

Els participants poden enviar les seves receptes fins al 16 de març de 2017 a través de l'adreça electrònica Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.  o presencialment en format de paper al registre d'entrada de l'Ajuntament de Cassà de la Selva. En ambdós casos, cal fer constar les següents dades de contacte de la persona participant: nom i cognoms, adreça física, telèfon i correu electrònic si en disposa. 

El primer premi serà un dinar o un sopar per a dues persones a un restaurant de Cassà de la Selva i un llibre relacionat amb la cuina. Els dos accèssits tindran un llibre relacionat amb la cuina. L'entrega de premis es farà al Mercat de Segona Mà i d'Intercanvi del diumenge 26 de març (carrer Xavier Carbó, davant de l'escola Aldric).

Si teniu qualsevol dubte podeu contactar amb l'àrea de Promoció Econòmica (Can Trinxeria - Plaça de la Coma, 16 - baixos) a través de l'adreça Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.  o al telèfon 972 46 28 21. 

» Consulta les bases del concurs (PDF)

end faq