• Cassà de la Selva

    Cassà de la Selva

logo aj blau

Amb motiu del canvi de portabilitat del sistema de telefonia de l’Ajuntament de Cassà de la Selva, demà dimecres, 12 de desembre, les línies telefòniques del consistori no estaran operatives.

Els treballs de canvi de portabilitat tindran una durada aproximada de 3 hores dins la franja de les 8 del matí fins a les 5 de la tarda.

En cas d’urgència es pot trucar al telèfon 112.

Preguem disculpeu les molèsties.

aj cassaEl ple de l’Ajuntament de Cassà de la Selva d’aquest mes de novembre ha aprovat una nova subvenció que suposarà la reducció del 25% de l’impost, fins a un màxim de 200€, per als contribuents que siguin persones jubilades amb una renda inferior a la pensió mínima.

logo ajNOTA INFORMATIVA

Assumpte: CANVI DE LLOC PROCÉS SELECTIU ADMINISTRATIU SECRETARIA

Us informem que les proves del procés selectiu d’un administratiu/va de secretaria prevista a la convocatòria publicada al BOP de Girona número 204 de 23 d’octubre de 2017, es faran al POLIVALENT DE CASSÀ DE LA SELVA.

 

Dia: 03 de desembre

Hora: 10:00 hores

Tercer exercici: tipus test i pràctica

Lloc: Polivalent de Cassà de la Selva (Carrer Gironès, s/n – Cassà de la Selva, 17244)
 

Enllaç al document:  AQUÍ

 

no a la violencia de genere vilafranca 2014L'Ajuntament de Cassà de la Selva se suma al manifest unitari en motiu del Dia Internacional contra la Violència vers les dones. El 25 de novembre, i cada dia, denunciem, aquesta xacra de la nostra societat.

La violència masclista, en qualsevol de les seves formes (física, psicològica, sexual, econòmica entre d'altres)  és la manifestació més esfereïdora del patriarcat i representa un greu atemptat contra els drets humans, la dignitat i la llibertat de les dones.

Enllaç al manifest AQUÍ

Subcategories