• Cassà de la Selva

    Cassà de la Selva

 facebook  facebook twitter  tw

 

2018-2 premisliterarisLes inscripcions a la 52ena edició dels Premis Literaris de Cassà ja s'han obert. Una de les principals novetats d'aquesta edició és la introducció de la categoria del Correlletres de poesia Xavier Carbó, la qual vol fer un homenatge al poeta cassanenc Xavier Carbó que va morir fa 100 anys. 

Llegeix més...

2018-03-22Enguany la Diada de Sant Jordi se celebrarà a la plaça de la Coma el mateix dilluns 23 d'abril. El període d'inscripcions per a paradistes és obert fins al 22 de març

Llegeix més...

2018-2 benejamEn el marc de la Mostra d’Animació i Curtmetratges de Cassà (MACCA) organitzada pel Cineclub Vuitimig el darrer cap de setmana, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Cassà, divendres al vespre es van inaugurar dues exposicions molt diferents sobre Disney a la sala d’exposicions de Can Trinxeria.

Llegeix més...

2018-1 maccaEl Cine Club Vuitimig de Cassà de la Selva organitza de l’1 al 4 de febrer la divuitena edició de la Mostra d’Animació i Curtmetratges de Cassà (MACCA), la principal activitat de l’entitat, que enguany ofereix el programa més complet i divers dels darrers anys. Sempre mantenint la vocació didàctica i pluridisciplinar, s’han incorporat nous ingredients per oferir un programa amb atractius per a tots els públics. A més de les habituals sessions infantils, tallers, o l’exitós concurs Correcurts, en aquesta ocasió es potencia la nit de divendres, dedicada als videoclips, torna l’animació per a adults, i pren especial protagonisme l’univers Disney. Tots els actes se celebren en espais molt cèntrics, al voltant de la plaça de la Coma, i s’ofereixen amb el sistema de taquilla inversa, per tal que el públic pugui contribuir amb l’import que consideri adequat a tirar endavant aquesta singular proposta.

Llegeix més...