• Cassà de la Selva

    Cassà de la Selva

barraquesFins el dia 21 de novembre, les entitats que ho desitgin poden presentar les sol·licituds per disposar d'una barraca per la Festa Major de 2019. Podeu consultar les bases per a fer la sol·licitud aquí: Sol·licitud Barraques

Les bases s'han establert amb la finalitat de donar suport a aquelles entitats que organitzen activitats destinades als cassanencs i cassanenques, afavorint, d'aquesta manera, que els beneficis obtinguts durant els dies de la festa major retornin al municipi de Cassà de la Selva. L'atorgament d'una barraca es farà segons un sistema de ponderació de proposicions i posterior sorteig, si s'escau, entre totes les entitats que hagin presentat sol·licitud al registre de l'Ajuntament. Com a novetat enguany es valoraran també les activitats que duen a terme les entitats de caire social.

 

2015-12 calendari 2El Ple Municipal del mes d'octubre va aprovar els dos dies festius locals de l'any 2016 que seran el dilluns 23 i el dimarts 24 de maig amb motiu de la Festa Major de Cassà de la Selva. 

 

Consulta el calendari d'obertura dels comerços de Cassà 2016

Consulta el calendari d'actes rellevants

L'Ajuntament de Cassà fa una crida a totes les entitats cassanenques que vulguin col·laborar amb la Marató de TV3 perquè centralitzin totes les seves accions el dissabte 5 de desembre, en el marc del Mercat de Nadal

La Fira de Santa Tecla va ser el darrer cap de setmana del 18 al 20 de setembre. Hi va haver moltes activitats per a tothom. Us presentem el vídeo on podeu veure reflectits molts dels actes que van tenir lloc a Cassà de la Selva.