• Cassà de la Selva

    Cassà de la Selva

 facebook twitter  tw

 

2017-4 cursosEl mes de maig hi ha programats set cursos subvencionats pel SOC, gratuïts per a tothom. Les inscripcions s'han de formalitzar dues setmanes abans de l'inici del curs a l'àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament (plaça de la Coma, 16, telèfon 972 46 28 21, Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.). Les places són limitades i els cursos només es faran si hi ha un mínim d'alumnes inscrits.

Els cursos previstos són de community manager, habilitats de comunicació, animació sociocultural, al·lèrgies i intoleràncies alimentàries, comptabilitat bàsica, malalties terminals i cures pal·laitives i atenció al pacient i qualitat assistencial. Podeu veure les dates, els horaris, les hores del curs i el lloc on s'impartirà en aquest document (PDF)

Si teniu qualsevol dubte sobre aquests cursos podeu contactar amb l'àrea de Promoció Econòmica al telèfon 972 46 28 21 o a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.