• Cassà de la Selva

    Cassà de la Selva

Aquestes setmanes estem repartint a tots els domicilis del poble el calendari del contribuent 2017 on es resumeixen les principals novetats de les bonificacions i les subvencions d'enguany i també s'hi detallen les dates de cobrament dels principals impostos i les taxes. 

2016-1 calendaricontribuentL'Ajuntament de Cassà repartirà durant els propers dies a tots els domicilis del poble el calendari del contribuent 2016 on es resumeixen les dates de cobrament dels principals impostos i les taxes d'aquest any. A banda d'això, també s'hi especifiquen les principals bonificacions i ajudes que els ciutadans poden sol·licitar i altres informacions com el fraccionament en tres terminis de diversos tributs.

La Direcció General del Cadastre del Ministeri d’Hisenda està duent a terme l’actualització de les dades cadastrals als municipis de les comarques gironines. Aquest procediment de regularització cadastral es porta a terme d’ofici i sense que ho hagi demanat l’Ajuntament de Cassà de la Selva.

Aquests dies s'estan distribuint pels domicilis cassanencs el díptic que resumeix les principals novetats en matèria de Recaptació de tributs per a 2015. Aquest any cal remarcar el següent: