El 13 de maig s’inicia la preinscripció escolar per al curs 2020-2021

El Departament d’Educació ha anunciat que el proper dimecres 13 de maig s’iniciarà el període de preinscripció escolar dels ensenyaments gratuïts i obligatoris (segon cicle d’educació infantil, educació primària i educació secundària obligatòria), que s’allargarà fins al divendres 22 de maig. En el cas de la Llar d’Infants Municipal Taps, la preinscripció es durà a terme, també, en aquestes mateixes dates.

 

Pel que fa a la resta d’ensenyaments no universitaris en què és competent el Departament d’Educació (cicles formatius, batxillerats, formació d’adults, etc.), tindran un calendari diferent de preinscripció i matrícula que s’anirà concretant en les properes setmanes. En aquest sentit, ja s’ha establert els períodes de preinscripció per al batxillerat, que serà del 27 de maig al 3 de juny, per als cicles de grau mitjà, del 2 al 8 de juny, i, finalment, per als cicles formatius de grau superior, del 10 al 17 de juny.

Enguany, tenint en compte la crisi sanitària que estem vivint i per tal de poder desenvolupar amb les màximes garanties de seguretat la preinscripció escolar, el Departament d’Educació adoptarà una sèrie de mesures: 

També us adjuntem una guia amb informació bàsica dels centres educatius de Cassà de la Selva on podreu consultar les característiques i els serveis bàsics que cada centre ofereix. Finalment, en cas de tenir dubtes o per qualsevol altra consulta relacionada amb les preinscripcions escolars, podeu escriure un correu electrònic a l’àrea d’Educació del municipi (Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.) amb la vostra demanda i un telèfon de contacte. La tècnica es posarà en contacte amb vosaltres per resoldre la vostra qüestió.