Més de 300 quilos de plàstic per fer bates per al personal sanitari

A Cassà de la Selva, aquest dies també s'estan fent bates de plàstic per protegir el personal sanitari. La confecció d'aquestes bates l'estan fent persones voluntàries gràcies a la donació de material des d'algunes empreses.

L'empresa cassanenca Inplacsa, ha cedit més de 300 kg de plàstic amb el que s'han fet fins al moment més de 500 bates. 

Per fer aquestes bates, s'utilitzen gairebé 4 metres del plàstic que arriba en bobines d'uns 70 cms d'amplada. Pels acabats s'utilitzen gomes i betes per a les mànigues.

Fins al moment s'han distribuït més de 350 bates entre la Residència Geriàtrica Sant Josep de Cassà, Hospital Santa Caterina, la Clínica Girona i la Clínica Bofill

Des de la mateixa empresa cassanenca, ens recorden que el plàstic pot ser molt necessari i que en aquests moments ajuda protegir als nostres sanitaris. Ressalten que és molt important gestionar-lo i reciclar-lo de forma correcte i no llençar-lo a qualsevol lloc

També han volgut destacar que les persones que s'han dedicat a confeccionar les bates són les que realment han fet possible que el personal sanitari pugui treballar amb unes condicions dignes. 

Per últim volen transmetre el seu reconeixement i totes les forces necessàries al personal sanitari que lluita dia a dia contra la pandèmia.