Malestar de l'Ajuntament pel tracte que han rebut alguns veïns per part d'Endesa

L’Ajuntament de Cassà de la Selva, ha fet arribar al delegat de la Generalitat a Girona, Sr. Pere Vila, a la Direcció General de Protecció Civil i a la compañía ENDESA el seu malestar pe tracte que reben diversos veïns del poble per part de la companyia ENDESA, subministradora del corrent elèctric.

 

Des de dilluns hi ha un grup de cases, situades al mig de les Gavarres “Els Refugis”, del veïnat de Verneda, que no tenen llum. Totes les queixes fetes arribar a la companyia s’han traduït en allargar la data de renovació de la incidència. L’Ajuntament a través de la policia i dels Serveis Tècnics ha fet les reclamacions corresponents sense rebre cap comunicat aclaridor per part de l’empresa del restabliment de l’electricitat.

Per altra banda, els veïns del veïnat de Serinyà i de Montroig també es troben en la mateixa situació, no tenen subministrament elèctric des de dimarts a les 13 hores. La resposta de la companyia ha estat la mateixa que l’anterior.

Som conscients que aquest període de pluges ha sobrepassat l’actuació de les empreses de serveis però anar dient que ja ho tenen previst i que ja ho resoldran no minva el problema ni la situació d’aquestes famílies.

Demanem a l’empresa ENDESA que faci les actuacions necessàries per solucionar aquest talls de llum i si hi ha una impossibilitat de mitjans humans, que el subministrament es faci a precari a través de grups electrògens, com ja va passar en l’última nevada.

Robert Mundet i Anglada

Alcalde de Cassà de la Selva