El dissabte 16 de juny, els esports de Cassà seran els protagonistes de la jornada

2018 6cartelldetsapaesportAquest dissabte, 16 de juny de 2018, els esports seran els protagonistes a Cassà

- De 9 a 14 h, a la plaça de la Coma, tothom podrà participar a les diverses parades muntades per les entitats per tal de donar a conèixer tots els esports que es poden practicar al municipi. 

- De 15.45 a 18.45 h, al Centre Cultural Sala Galà, es farà una sessió de coaching esportiu dirigida als tècnics de les entitats esportives del municipi. Totes les places ja estan complertes. 

- A les 19 h, a la Sala del Centre Recreatiu, es projectarà 'Aneto, la història d'un temps', un documental realitzat per Pere Cubera i produït per Lybus que, a partir de la temptativa de rècord a l'Aneto del cassanenc Marc Pinsach, retrata l'evolució de les curses de muntanya. El documental estableix un diàleg entre el passat i el present per entendre els orígens de la fal·lera de pujar muntanyes corrent. La presentació anirà a càrrec del periodista esportiu cassanenc, Marc Salgas, i hi haurà un col·loqui amb Marc Pinsach.

PREMIS 'CASSÀ DESTAPA L'ESPORT', EL DIVENDRES 22 DE JUNY

El divendres 22 de juny a les 20 h els esportistes de Cassà seran els protagonistes amb el lliurament dels premis 'Cassà destapa l'esport' que volen reconèixer l'esforç dels clubs esportius i dels esportistes cassanencs per promoure valors que encaixen amb la filosofia de 'Cassà, poble educador' i, a més, contribueixen a donar a conèixer el municipi. L'acte de lliurament dels premis tindrà lloc al Foment Deportiu Cassanenc. Seguidament hi haurà un aperitiu a la piscina descoberta.

Imprimeix