Cassà disposa d’una nova escola de ciclisme

2018 10 cilistacassaCassà disposa d’una nova escola de ciclisme anomenada Escola Ciclista Gerunda adreçada a nens i nenes de 4 a 14 anys. La primera setmana d’activitat l’han iniciat amb una trentena de participants.

Els impulsors del projecte són Narcís Riembau i Miquel Cherino. Riembau va ser campió del challenge català i Cherino és campió de Catalunya. L’objectiu, segons Cherino, és que «els nens i nenes aprenguin valors i coneguin la bicicleta com a vehicle de primera necessitat». Cherino ha estacat que «Cassà aposta per l’educació i la bicicleta» i a l’Escola Ciclista s’ensenyarà «habilitats per anar en bicicleta, educació viària, valors com a persona i estimar l’esport». Segons Riembau, «l’escola no està pensada per fer un equip de competició però si s’hi arriba més endavant hi pot haver la possibilitat d’oferir la competició als participants que ho desitgin».

L’Alcalde de Cassà, Martí Vallès, destaca que «és una gran notícia sumar un nou grup esportiu a la llarga oferta educativa que hi ha a Cassà». Vallès remarca també «la iniciativa i la bona predisposició dels impulsors que tenen una reconeguda trajectòria en el món del ciclisme» i agraeix que «hagin escollit Cassà com a punt de referència on desenvolupar aquesta activitat». L’alcalde remarca que «la filosofia dels impulsors de l’Escola Ciclista Gerunda encaixa perfectament amb la línia de ‘Cassà poble educador’ amb la qual està treballant el municipi».

COM CONTACTAR-HI?

L’Escola Ciclista Gerunda s’ubica al camp de futbol de terra i aquesta setmana han començat les classes. En dies de pluja o molta fred les classes es podran fer al Pavelló Triple. Per inscriure’s o sol·licitar informació cal dirigir-se a l’adreça electrònica Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o al telèfon 639 262 306 o  630 721 355. Els interessats també poden anar directament al camp de futbol de terra de dilluns a divendres de 17 a 19 h.