Torneig 24 Hores de Tennis de Taula de Cassà

24hTennisTaulaTorneig 24 Hores de Tennis de Taula - Trofeu Narcís Negre. Dies 31/08 i 01/09 de 2019

Cassà de la Selva torna a acollir un gran esdeveniment esportiu. El Club de Tennis Taula organitza aquest torneig amb una llarga tradició de 37 anys. Hi participaran 150 esportistes procedents de totes les contrades de Catalunya, en un 85 per cent i, a més, esportistes de tot Europa. S'espera l'afluència de més de 500 persones, entre públic i familiars d'esportistes durant aquests dos dies que durarà la competició.

La inscripció per participar-hi és oberta i cal adreçar-se a http://www.24httcassa.cat/, omplir el formulari i enviar-lo a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. abans del 14 d'agost. Es repartiran 1.000 € en premis. El torneig tindrà lloc al pavelló PAV3 (Pavelló del Foment).

Recordem que el Club de Tennis Cassà és una entitat esportiva de gran tradició al nostre poble, amb més de 60 esportistes, dos campions d'Espanya i diversos medallistes. Com la resta d'entitats, porta el bon nom de la nostra població i atrau un gran nombre de públic forà.

Recordeu, els dies 31/08 i 01/09, tots al Pavelló!!