El Centre Cultural Sala Galà publica l’oferta de cursos 2018-2019 amb la robòtica com a novetat

2018 8 salagalabannerEl Centre Cultural Sala Galà ha publicat el llibret amb la proposta formativa del curs 2018/2019 (PDF). Es tracta d’una seixantena de cursos oferts des de la Biblioteca Municipal, l’Escola d’Art Josep Lloveras, l’Escola de Música Pere Mercader, Cassà Jove, Promoció Econòmica i d’altres de més genèriques.

El regidor de Cultura, Entitats i Festes, Josep Ferrer, avança a la ciutadania que «no us penseu que és el mateix contingut de cada any» i afegeix que «al costat de propostes educatives ben consolidades, n’hi trobareu d’altres destinades a tot tipus de públic i que són una oportunitat d’aprendre i compartir el nostre món amb altres persones».

LA ROBÒTICA ARRIBA AL CENTRE CULTURAL SALA GALÀ

Entre les novetats destaca la incorporació de cursos de robòtica oferts des de l’Escola d’Art Josep Lloveras. El curs “Scratch i robòtica” va destinat a joves de 8 a 12 anys que aprendran a fer animacions i videojocs interactius, mentre que el de “Programació i robòtica creativa” està pensat per a joves de 12 a 16 anys que s’aproparan a la programació de sensors i actuadors i al disseny i muntatge d’estructures de robots amb nocions bàsiques de programació.

LES NOVETATS DE L’OFERTA DE LA BIBLIOTECA

La Biblioteca Municipal ofereix dos monogràfics relacionats amb l’ofimàtica i Internet: iniciació a Internet, gestions quotidianes a Internet i iniciació al processador de textos. També s’ofereix un taller de poesia titulat “Com funciona un poema?” i un taller de literatura infantil i juvenil amb recomanacions escollides per les biblioteques de Girona i dirigit a pares, mares, mestres i educadors.

LES NOVETATS DE L’ESCOLA D’ART JOSEP LLOVERAS

A banda de la robòtica, a l’Escola d’Art Josep Lloveras s’oferirà per primera vegada un curs d’arquitectura efímera i art urbà. L’oferta formativa també inclou un curs semipresencial de grafologia. Una altra de les novetats és la incorporació d’un monogràfic d’aparadorisme, especialment pensat per la campanya de Nadal, i adreçat a tots els comerciants que vulguin millorar en aquest aspecte.

Les inscripcions als cursos del Centre Cultural Sala Galà ja estan en marxa i es poden formalitzar en línia a www.salagala.cat. En cas de qualsevol dubte, adreceu-vos al Centre Cultural Sala Galà ubicat al carrer del Molí, 9 o al telèfon 972 462 820.

>> Consulta el llibret amb els cursos del Centre Cultural Sala Galà AQUÍ (PDF).