Buhos, Pelukass, Strombers i molts més a les Barraques de Cassà

festa major barraquesEn el marc de la Festa Major que tindrà lloc a Cassà de la Selva del 14 al 18 de juny, arriba una nova edició de les Barraques de Cassà, amb 3 dies de música i concerts en directe.

 

Programació

Divendres 14 de juny

00.00 h          BUHOS

Premi Enderrock 2018 a millor cançó de pop-rock per Volcans.

Present i futur del panorama musical català, la banda de Calafell ja és un dels grups festius referencials dels Països Catalans.

Un públic fidel a les seves principals xarxes digitals i les més de 4.000.000 de visualitzacions del videoclip Volcans, ho avalen i els ubica al pòdium dels artistes amb més ‘likes’. El seu últim disc ‘La gran vida’, també s’ha mantingut imbatible en els cims de les principals llistes d’èxit de la radio fórmula i també com un dels més reproduïts a Spotify i Youtube del país, fent-los esdevenir definitivament com a un cap de cartell habitual en els festivals i festes més remarcables del Principat i com un dels grans noms del moment a nivell estatal. No deixis escapar les últimes oportunitats de veure’ls en directe abans del final de gira al novembre i parada durant el 2020.

 

1.50 h            PELUKASS

Pelukass fa gala d’una selecció musical de grans èxits de tots els temps i una posada en escena carregada de potència i moviment digne dels més grans grups de

rock internacionals. És precisament, aquest poder escènic i entrega el que els ha convertit en el què són.

Cançons festives, sempre en clau de rock, per a oferir un autèntic xou de fins a dues

hores i mitja amb més de 100 cançons enllaçades. Clàssics que mouen el públic, de

Queen a Los Suaves, passant pel millor de la música internacional, de Red Hot ChilI Peppers, Smash Mouth a U2 o Two Door Cinema Club, juntament amb grans temes de grups estatals com El Canto del Loco, El Chaval de la Peca, La Oreja de Van Gogh, Marea, Extremoduro, La Raíz o Ska-P.

 

3.50 h            TROPICAL RIOTS PD’S

Els Tropical Riots son la unió de RuboDj i PDEixDelMal.

La seva aventura va començar per un duel, i ha acabat amb una unió amorosa de festa, música de tots els estils i ganes de liarla una mica.

Venen de l'escola barraquista i dels casals populars. S’han forjat a les festes socials, a les barraques de viles i ciutats i en les festes dels amics i amigues.

Son capaços en una sola nit de fer ballar des de hits com La Bomba i la Macarena, passant per Bola de Drac, visitant la rumba, l'ska o el rock, i acabant amb mites com Flying Free, entre molts altres.

 

Dissabte 15 de juny

00.30 h          PRESIDENT XAI

President Xai és una banda que uneix ska, rock, reggae, ritmes llatins i una veu soulera amb l’objectiu de crear un directe enèrgic i dinàmic, amb un repertori de temes propis escrits català i castellà, amb lletres desenfadades, iròniques i reivindicatives.

Un ramat musical que des del seu naixement, l'estiu del 2017, ha anat creixent fins a esdevenir una de les propostes emergents més destacades i sorprenents de les comarques gironines. Aquest 2018 ha estat la el grup guanyador del Concurs Intro i ha estat un dels projectes seleccionats del Programa d'Acompanyament Artístic de Cases de la Música i L'Espai Marfà de l'Ajuntament de Girona.

01.45 h          STROMBERS

D’ençà de la seva formació, a les darreries del passat mil·lenni, els STROMBERS s’han anat consolidant per arreu del territori català, pas a pas, escenari rera escenari, com un dels grups de referència d’allò que s’anomena la música festiva o de participació.

L’ús d’un llenguatge musical fresc i melós, vestit amb una gran varietat de ritmes que beuen de diferents estils i estèliques musicals, els han permès trobar en el mestissatge un camí per a l’experimentació i la invenció musical. Sempre amb l’accent posat en un caràcter lúdic, festiu, d’assimilació fàcil però ben elaborada. Una música que des del seu primer treball fins aquest darrer àlbum "10 anys de festa il·legal", no ha perdut mai de vista la seva vocació de catalitzador popular i festiu, associada en la litúrgia de la diversió i de la celebració de la gresca.

3.50 h            ANIMAL DJ

Benvinguts a la nostra selva particular on la música, el color i l’amor entre animals són els grans protagonistes d’un show desenfrenat on pot passar de tot...

Els conills ballen coreografies i els pingüins salten i canten! Repartim amor en forma de cançons i mengem xuxeries a altes hores de la nit.

Som arquitectes tècnics. Arquitectes? Doncs sí, però ens dediquem a construir nits èpiques, nits “catxondes”, nits per recordar i sobretot matins d’ibuprofens!

Animal dj’s neix per revolucionar els finals de festa on la rumba, l’ska, el reggae, el rock, el punk i les versions més “catxondes” i canyeres en són els principals arguments, juntament amb un espectacle visual que ha deixat i deixarà a més d’un sorprès.

 

I al final de la nit... XOCOLATADA

Diumenge 16 de juny

20.15 h          XIULA

Donem-li una volta al cos

“Donem-li una volta al cos” és el nom i el leitmotiv de l’espectacle en el que transversalment es viuen valors i emocions. Proposem compartir, conviure, explorar, estar presents tenir la capacitat de mirar dins i també estimar l’entorn, la societat, el planeta, sempre rient i gaudint!

L’espectacle és fresc, atrevit i “canyeru”. No deixa indiferent. Fem interactuar a tothom qui es deixa i cantem els nostre grans hits “Verdura i Peix”, “Polls” i “T’estimo bastant” en aquest fabulós viatge a dins d’un mateix.

En l’espectacle es combina música, dinàmiques, jocs i sentit de l’humor per fer participar i ballar petits i grans.

21 h                SOPAR DE BARRAQUES

                        VOTACIÓ POPULAR HEREU I PUBILLA DE CASSÀ 2019

23.00 h          JOVE ORQUESTRA DE CASSÀ JOC + FOK

Rap i música simfònica barrejats amb temes originals del grup FOK i clàssics del cinema d’acció.

 

PRESENTACIÓ HEREU I PUBILLA DE CASSÀ 2019

           

00.10 h          DJ DEGREE

1.40 h            DJ RAVER