9a edició de la Setmana Oberta de la Música a la Sala Galà

Per novè any consecutiu, del 6 al 12 d'abril de 2014, tindrà lloc al Centre Cultural Sala Galà la Setmana Oberta de la Música, organitzada per l'Escola Municipal de Música i l'Ajuntament de Cassà.


S'han preparat unes jornades musicals amb diferents actes, a les quals tots els alumnes d'instrument participaran en un concert diari perquè pares, familiars i amics puguin assistir a les audicions.
Totes les activitats d'aquestes jornades tindran lloc, majoritàriament, a l'Auditori del Centre Cultural Sala Galà, i aniran acompanyades d'altres actes paral·lels pensats per a tots els alumnes de l'escola i el públic en general, com per exemple concerts didàctics, tallers, audicions instrumentals, pel·lícules o altres actes de caire cultural amb vinculació amb la música.
Destaquen activitats complementàries com el concert de la Big Band del Conservatori de Girona el diumenge 6 d'abril a les 12 h a Can Trinxeria, el concert de la Jove Orquestra de Cassà i la Jove Orquestra de Figueres el mateix dia a les 18 h a l'Església de Sant Martí, o l'audició musical "De tots colors" a càrrec de la Cia. El pot petit, el dimarts 8 d'abril a les 17.30 h a l'Auditori de la Sala Galà.
Més informació al Facebook de Sala Galà www.facebook.com/salagalacassa.

Imprimeix