Informació per a empreses, autònoms i persones treballadores

Des de l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Cassà de la Selva us recopilem la informació que aquesta setmana hem compartit per les xarxes socials i que pot ser d’interès per a empreses, autònoms i persones treballadores.

 

 

 El servei de la referent d’ocupació juvenil està adreçat a joves de Cassà d’entre 16 i 29 anys i ofereix orientació i acompanyament en els àmbits formatiu i laboral. Si no saps que fer quan acabis els estudis o busques feina o feina només per a l’estiu et podrà informar. Aquests dies, el servei és virtual/telemàtic, en horari de matí de 8 a 15h. Pots contactar-hi a través de Whatsapp 608 127 215 o correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

La Cambra de Comerç de Sant Feliu de Guíxols amb l’objectiu de donar suport al teixit empresarial de la seva demarcació en uns moments tan difícils i incerts, ha decidit engegar el projecte “QUE CAP EMPRESA TANQUI”.

L’objectiu és conèixer de primera mà l’estat actual de les empreses i saber les seves perspectives econòmiques pels pròxims mesos i així poder veure les seves necessitats i com les poden ajudar. És per això que demanen a les empreses de Cassà que responguin el qüestionari que trobareu al següent  ENLLAÇ

. Per inscripció a la borsa de treball municipal, per ofertes de feina i per processos d’orientació UBICAT en curs, podeu consultar-nos de dilluns a divendres de 8.00h a 15.00h a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o bé telefonar al consell comarcal al 972.21.32.62 (demanar per Josep o Alba).

. Pels usuaris del servei Espai Feina de Cassà , el vostre espai d’orientació laboral segueix per vídeoconferència. El vostre orientador/a de referència us contactarà.

. El servei d’atenció a les empreses per a la gestió d’ofertes de feina continua amb normalitat.

. Si necessiteu fer tràmits referents a inscripcions, renovacions i prestacions d’atur a les Oficines de Treball del SOC hi podeu contactar a través del telèfon  900 800 046 o clicar al següent ENLLAÇ

. Convocatòria d’ajuts per a persones treballadores autònomes, persona física, per la compensació de pèrdues econòmiques com a conseqüència de la COVID19. Podeu tramitar-ho, a partir de demà 05/04/2020 en aquest ENLLAÇ  

. Borsa de treball d’emergència  COVID-19 vinculada a l’àmbit sòciosanitari . Més informació AQUÍ

. Oferta laboral per a la campanya agrària 2020: Més informació AQUÍ