Inscripcions pel joc col·lectiu «Clava la Pastanaga» que tindrà lloc durant tota la Festa Major

L'AEIG La Claca organitza el joc «Clava la Pastanaga» per la Festa Major, una adaptació del joc de l'assassí obert a tota la ciutadania i que es farà durant tot el cap de setmana de la Festa Major.

EN QUÈ CONSISTEIX?

1. Cada participant rebrà per correu electrònic dies previs a l'inici del joc el nom d'un altre jugador assignat a l'atzar per l'organització i que haurà d'aconseguir "assassinar".

2. Simultàniament aquesta persona també serà assignada com a víctima a un altre participant.

3. Per poder "assassinar" s'haurà de tocar a la víctima a qualsevol part del cos amb una pastanaga (és imprescindible que sigui amb una pastanaga ja que sinó no serà vàlid).

4. L'assassí haurà d'ensenyar el clauer que li hauran entregat al moment de la inscripció amb el nom de la víctima per poder confirmar la identitat de la víctima.

5. Quan una persona sigui tocada amb una pastanaga i confirmi que el nom del clauer que li ensenya l'assassí és el seu, queda eliminada del joc i donarà el seu clauer a la persona que l'ha matat.

6. Aquesta persona haurà de localitzar la seva nova víctima, d'acord amb el nom que indiqui el clauer que li haurà entregat la víctima. En cas que la víctima tingui més d'un clauer (perquè hagi matat a altres persones), entregarà tots els clauers a l'assassí.

7. Per confirmar el crim cal enviar un correu a l'organització (Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.) indicant nom i cognoms de l'assassí i la víctima. Per qualsevol crim dubtós cal posar-se en contacte amb l'organització que es farà responsable de solucionar dubtes. 

 

QUI POT JUGAR?

Qualsevol persona major de 16 anys que participi activament als actes de la Festa Major de Cassà 2017.

 

QUAN I ON?

Durant el cap de setmana de la Festa Major. Començarà el divendres 9 de juny a la tarda i acabarà el diumenge 11 de juny a la 1 del migdia.

 

EL GUANYADOR?

Serà el participant que hagi assassinat a més persones i que aconsegueixi més clauers en el moment d'acabar el joc.

L'entrega del premi tindrà lloc el diumenge 11 de juny a les 20 h a la barraca de l'AEIG La Claca

 

PREINSCRIPCIONS

Les preinscripcions al joc són del 8 al 26 de maig a través del facebook @clavalapastanaga o el web www.laclaca.org

Les inscripcions són presencials a la plaça Sant Pere, 3 els dies 27, 28 de maig i 2 de juny de 16 a 18 h i el 3 i 4 de juny d'11 a 13 h. El preu per participant és d'1 €. Cal portar DNI i els menors han de portar autorització de les famílies o tutors legals. 

 

TENS DUBTES?

Per a més informació, contacteu amb els organitzadors a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o la seva pàgina de Facebook @clavalapastanaga