Tot a punt per la segona edició del Parc Infantil de Nadal Nadalenks

2017-12 nadalenks Aquest Nadal tindrà lloc la segona edició del Parc Infantil de Nadal (PIN), Nadalenks. Es tracta d’un espai d’experimentació i aventura per a nens i nenes de P1 fins a 6è de primària. L’activitat, que tindrà lloc al Pavelló Polivalent, s’oferirà del 27 al 30 de desembre i del 2 al 4 de gener i l’entrada al PIN serà oberta de 8:45 a 13:15 i de 15:45 a 20 h. La proposta compta amb una modalitat de casal i la de PIN, entesa com un espai polivalent amb diverses activitats i espectacles.

 

ESPECTACLES DIARIS

Per ambientar la iniciativa s’han programat activitats diàries a les 18:30 h i el dissabte 30 de desembre a les 12 h.

- El dimecres 27 de desembre hi haurà l’espectacle «Històries nadalenques» a càrrec d’Alma que explicarà contes relacionats amb l’hivern i les festes nadalenques.

- El dijous 28 de desembre hi haurà animació musical i contes a càrrec de La Minúscula Teatre.

- El divendres 29 de desembre País de Xauxa farà l’actuació «Fem un pessebre».

- El dissabte 30 de desembre a les 12 h, El Pot Petit farà l’espectacle «Riallades» que combina titelles i teatre.

- El dimecres 3 de gener serà Jordi Tonieetti qui tancarà Nadalenks amb un espectacle per cantar, riure i ballar.

L’espectacle estarà inclòs amb l’entrada al PIN de 5 € per infant acompanyat i es podrà accedir al recinte a partir de les 16 h. En el cas de l’actuació del matí, les portes s’obriran a les 10 h i l’accés al PIN costarà 8 € per infant.

 

INSCRIPCIONS

El període d’inscripcions a la modalitat del casal del PIN va començar el dia 4 i finalitzarà el 15 de desembre i es pot fer en línea. De l’11 al 15 de desembre també es poden fer les inscripcions al Centre Cultural Sala Galà.

 

Aprofitant l’ambient que hi haurà al PIN, l’entrega de cartes als patges reials es farà un any més el 30 de desembre de 17 a 19:30 h al PIN, al Pavelló Polivalent.

 

La iniciativa és organitzada per l’empresa cassanenca ‘El Castellet’ amb la col·laboració de l’Ajuntament de Cassà de la Selva. Podeu ampliar aquesta informació al web www.nadalenks.elcastellet.cat.