Es retira el contenidor de recollida d'envasos de la plaça Mossèn Jacint Verdaguer

2017-1 logoajuntamentAquest estiu vàrem iniciar un procés per modificar el sistema de recollida de residus i vam canviar els contenidors de recollida selectiva de paper, envasos lleugers i vidre per d'altres amb el sistema de càrrega lateral. La nostra idea és facilitar al màxim a tots els veïns del municipi l'accés als contenidors de recollida selectiva d'envasos, atès que és un tipus de residu molt voluminós. D'aquesta manera, intentem també millorar els resultats de recollida selectiva per tal de controlar la despesa que es suposa la gestió.

A la plaça Mn. Jacint Verdaguer, hi vàrem instal·lar un nou contenidor de recollida selectiva d'envasos, però l'experiència d'aquests mesos ens ha fet veure que no és un bon lloc per tenir un contenidor d'aquestes característiques, perquè el camió que fa la recollida no sempre hi pot accedir i, per tant, no es pot garantir un bon servei. Finalment, hem decidit retirar aquest contenidor de recollida selectiva d'envasos.

Per això, us demanem que a partir d'ara us dirigiju a altres punts de recollida selectiva. Els més propers a aquesta zona són els siutats a la carrretera (Caprabo), plaça del Dr. Botet, carrer d'Ardenya o plaça de la Coma. 

Disculpeu les molèsties.

Imprimeix