WhatsApp Image 2019 07 06 at 18.23.41Aquest dissabte 6 de juliol de 10 a 13.30 h s'ha fet la jornada de portes obertes al local d’Oncolliga de Cassà, situat al carrer del Suro, número 1.

 

El local està destinat a la trobada de malalts amb terapeutes que els acompanyen durant el procés de la malaltia i hi ha un servei de préstec de material específic.

Des del mateix centre es coordinen els voluntaris per a acompanyament dels malalts a domicili.
De moment, l’horari habitual d’obertura és els dimarts de 18.30 a 21 h.

La Fundació Oncolliga és una entitat sense ànim de lucre que va néixer l'any 2004 amb la intenció de donar un nou impuls a la tasca que la Lliga Catalana d'Ajuda al Malalt de Càncer feia des del 1996 per millorar la qualitat de vida dels malalts de càncer i els seus familiars. Amb el pas del temps, l'entitat ha ampliat la seva mirada i ha apostat per la promoció de la salut i la sensibilització de la societat, sense oblidar la seva finalitat principal: donar resposta a les necessitats que les institucions públiques no cobreixen facilitant recursos humans i materials que contribueixin a fer més còmoda la vida de les persones que pateixen una malaltia oncològica.