Una mica de tot per aquest cap de setmana cultural

Una mica de tot per aquest cap de setmana culturalAquesta setmana us fem arribar propostes de contes infantils i adults de part de la Mireia Vallès, una cançó de ComSona?, una exposició del mon de la dansa i espectacles d’aquesta disciplina artística, una vermut musical confinat de Festa Major de Celrà, podcast que ens fan reflexionar sobre la convivència a casa durant aquests dies, sobre les dones i la cultura, també podrem escoltar  audios d’artistes de la mà de la radio del MACBA, o visionar el D’A Film Festival, aquesta darrera proposta requereix pagament per algunes sessions i amb ofertes com a contrapartida, a la notícia trobareu alguna proposta més, desitgem que us puguin ser d’utilitat i que passeu una bona estona.

 

- Contes infantils i adults de l’actriu Mireia Vallès. El pelut i la Pelusa és el nou conte per infants  de l’actriu Mireia Vallès.

- Cançó de ComSona? dedicada als avis. 

Per gaudir d’aquest dia de la dansa confinat, diferents entitats han preparat material relacionat amb el món dels ballarins d’allò més interessant:

Festa Major de Celrà, confinada. Divendres 1 de maig, en streaming des del Terrat de La Fàbrica 12 h  vermut musical amb Miquel Abras. Des de les xarxes socials de l’Ajuntament i Ràdio Celrà (107.7 FM i radiocelra.cat).

Cicle Gaudí online segueix endavant! Aquests dies no podem anar a la cita mensual de l’Acadèmia de Cinema Català, però amb aquesta  iniciativa els espectadors/es podran recuperar online els títols que han passat per les sales del Cicle i dialogar amb els seus creadors/es i actors/actrius protagonistes. La cita serà els propers dies 3, 4, 5 i 6 de maig amb "Els dies que vindran”, film guardonat amb diversos premis com els Gaudí a Millor pel·lícula, Millor actriu i Millor muntatge en la darrera edició dels Premis Gaudí. Des d'aquest diumenge 3 de maig i fins dimecres 6 a les 19 h es podrà llogar la pel·lícula a FilminCAT al seu preu habitual i rebre automàticament un mes de subscripció gratuïta a la plataforma. A les 19 h del dimarts 5 de maig es podrà dialogar amb Carlos Marques-Marcet, Maria Rodríguez Soto i David Verdaguer, director, actriu i actor protagonista d"Els dies que vindran" a través d'un Instagram Live al canal de l’Acadèmia @academiacinecat. #Gaudialsofa i #cinemacatalàdesdecasa.

- Una altra proposta cinematogràfica que també trobareu a Filmin és el D’A Film Festival, mireu i veureu coses molt interessants. 

- Per animar aquests dies no t’oblidis del Festival Càntut. Recupera els repertoris de les cançons tradicionals amb els més grans de la família o un aprenentatge pels més petits. 

- Tot seguit us proposem una selecció de podcast molt interessants per escolar aquests dies: 

Ràdio Web MACBA El Museu d’Art Contemporani de Barcelona també ha sabut detectar la importància de les gravacions, i a través de la Ràdio Web MACBA publica podcasts així com també pistes de so relacionades amb obres, artistes i exposicions del centre. Bona part del seu contingut és en castellà o en anglès, però també compta amb àudios en català, sobretot en els anomenats “fons àudio” d’artistes, on hi sentim persones com Perejaume o Sandra Balcells.