A Cassà de la Selva, l'Educació dona resposta a la crisi sanitària

Des de l’àrea d’Educació de l’Ajuntament de Cassà de la Selva, al llarg de les més de cinc setmanes que ja portem de confinament, s’han estat realitzant tot un seguit d’accions per tal de fer front a la situació d’excepcionalitat que estem vivint com a conseqüència de la crisi sanitària de la COVID-19, per, així, promoure l’educació i el benestar de la nostra ciutadania. En aquest sentit, s’ha treballat en quatre eixos bàsics:

 

  1. Fomentar la igualtat d’oportunitats educatives.
  2. Oferir i promoure accions educatives diverses.
  3. Mantenir informada la ciutadania sobre tots aquells aspectes vinculats amb l’educació, l’escolarització i el procés de preinscripció escolar del curs 2020-2021.
  4. Donar veu i impulsar diverses iniciatives i campanyes de l’àmbit socioeducatiu.

A continuació, donem a conèixer les principals accions que des de l’àrea d’Educació de l’Ajuntament s’han anat desenvolupant:

Finalment, i de cara al proper curs escolar, des de l’Ajuntament es vol reprendre, mantenir i reforçar alguns recursos, serveis i projectes educatius que ja s’estaven desenvolupant i que han quedat aturats o modificats a causa de la crisi sanitària actual. Tanmateix, és evident que s’hauran d’anar seguint les limitacions i restriccions que indiqui el govern i, en conseqüència, s’hauran d’anar repensant i reformulant. Alguns d’aquests projectes educatius són: