La Salle Cassà fa extensiva la iniciativa de dibuixar arcs de Sant Martí

Des del Col·legi La Salle Cassà de la Selva s’ha iniciat una activitat que volen fer extensiva a tots els cassanencs i cassanenques (petits i grans) que s’hi vulguin afegir. Consisteix en què els alumnes que ho desitgen dibuixen un Arc de Sant Martí que, posteriorment, fan arribar a l’instagram de l’escola i a l’Equip de Patoral de Salle Catalunya -que és d’on ha sortit la proposta- i que pengen cadascú a les seves respectives xarxes socials per tal que tots en puguin gaudir.

 

L'Escola Puig d'Arques també està treballant aquesta mateixa activitat i, a més, n'està fent difusió des de la seva pàgina web per a l'escola i l'Ajuntament. Des de l'Ajuttament els hi agraïm moltísssim la seva col·laboració i suport.

A Itàlia i molts altres llocs, moltes persones estan dibuixant arcs de Sant Martí que pengen en vidres i balcons, i també a les xarxes socials, amb les paraules “Tot anirà bé”. Aquest és un petit gest de solidaritat i compromís social que ens vol recordar que aviat tot acabarà i tornarem a la normalitat.

És per aquest motiu que des de l’Ajuntament fem extensiva a tot el poble aquesta proposta i iniciativa que ens han fet arribar. Així, tothom que hi vulgui participar, ens pot fer arribar les seves fotografies amb l’Arc de Sant Martí a través de les xarxes socials de l’Ajuntament, que posteriorment penjarem a la web, per tal de compartir-les amb tothom i esperant que tot torni a la normalitat al més aviat possible.