Reunió informativa amb els veïns del nucli històric per explicar les obres de remodelació que començaran el 4 de setembre

2017-1 logoajuntamentEl dilluns 4 de setembre comencen les obres de la primera fase de remodelació del nucli històric. El primer carrer on s'hi faran actuacions serà la travessera de la Coma i el carrer de la Mel. El proper dilluns 28 d'agost a les 20 h es convoca una reunió amb els veïns del barri vell a l'auditori del Centre Cultural Sala Galà per explicar els detalls de les obres: fases, calendari aproximat amb afectacions de carrers i actuacions que es duran a terme. Aquesta sessió també servirà per resoldre els dubtes dels ciutadans i/o comerciants. 

La reunió comptarà amb l'assistència de l'Alcalde, Martí Vallès; el regidor d'Urbanisme, Emili Mató; l'arquitecte municipal i cap d'obres del projecte, Jordi Fabrellas; i un responsable de l'empresa que executarà l'obra. 

 

QUINS CARRERS ES REMODELARAN?

Us recordem que aquesta primera fase de remodelació del nucli històric afectarà el carrer Nou, el carrer de Joan Gener, el carrer de Roscada, el carrer dels Dolors, la travessera de la plaça Petita, la travessera de les Mesures, el carrer d'Ocata, el carrer de la Mel i la travessera de la Coma. 

 

COM ANIREM INFORMANT DE LES NOVETATS/EVOLUCIÓ DE LES OBRES?

 

Per qualsevol dubte, contacteu amb l'àrea de Comunicació al correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o al telèfon 972 46 00 05 (extensió 140).