2018-2 asfaltatgeEl dilluns 26 de febrer està previst que comenci la primera fase de millora d'asfaltatges del 2018 que afectarà als següents carrers: del Sud, Balmes, Pompeio Pascual Carbó, travessera del carrer Sud, Santiago Rusiñol, del Progrés, baixada del Migdia, Puig Gros, de la Bisbal, del Firal, del Mig, Horts i Llevant. 

La previsió, tot i que pot canviar en funció de les condicions meteorològiques, és la següent:

- Setmana del 26 de febrer: actuacions al carrer del Sud, Balmes, Pompeio Pascual Carbó, travessera del carrer Sud, Progrés i Santiago Rusiñol. 

- Setmana del 5 de març: actuacions al carrer baixada del Migdia, Puig Gros, de la Bisbal, del Firal, del Mig, Horts i Llevant.

Se senyalitzarà les restriccions d'aparcament i de circulació als punts on convingui. Recomanem als veïns dels carrers afectats que aquests dies aparquin els seus cotxes fora dels garatges per facilitar la feina als operaris. Tot i així, es facilitarà al màxim possible la circulació als veïns per minimitzar les afectacions. 

Si teniu qualsevol dubte sobre aquesta qüestió, dirigiu-vos a la Policia Local al carrer de la Pau, 60, o al telèfon 972 461 069.