Els serveis de neteja viària recullen 46.606 quilos d’objectes voluminosos a la via pública el primer semestre de l’any

2018 7 voluminosEls serveis de neteja viària de Cassà han recollit de gener a juny 46.606 quilos d’objectes voluminosos a la via pública, dels quals només un 10 per cent s’havien concertat amb el servei gratuït de recollida d’objectes voluminosos del consistori. El mes de juny ha estat el moment de l’any en què s’ha produït la recollida de més quilos d’objectes abandonats a la via pública, concretament 11.040, seguit del mes de maig amb 9.020 quilos.

L’Alcalde de Cassà, Martí Vallès, insisteix en què «els ciutadans disposen dels recursos per no deixar objectes voluminosos a la via pública». Els cassanencs poden utilitzar el servei gratuït de recollida de voluminosos a domicili que es pot concertar amb una trucada a l’Ajuntament (972 460 005), així com la deixalleria municipal ubicada al carrer Pla de l’Estany i oberta de dilluns a divendres de 15 a 19 h i divendres i dissabte de 10 a 14 h.

Vallès afegeix que «després d’haver fet moltes campanyes de sensibilització i, tenint en compte que no hi ha excuses per deixar objectes voluminosos a la via pública, serem contundents amb les sancions als responsables que deixin objectes o deixalles en llocs no autoritzats».

Les sancions per abocar objectes fora dels contenidors o a la via pública són de fins a 6.000 euros.