La campanya «Un Cassà de tothom» promourà durant nou mesos la implicació ciutadana per aconseguir un municipi més agradable i sostenible

La setmana passada va començar la campanya ciutadana «Un Cassà de tothom» amb l’objectiu de promoure actuacions cíviques entre els ciutadans per aconseguir un poble més agradable i sostenible. Uns personatges il·lustrats específicament per la campanya són els encarregats d’informar del març al desembre sobre 24 temes diferents relacionats amb el medi ambient, els residus, la via pública, l’ocupació, els joves, els ajuts econòmics o l’habitatge.

Les imatges de la campanya es van començar a difondre la setmana passada a través de les xarxes socials de l’Ajuntament i se seguiran publicant fins a finals d’any agrupades sota l’etiqueta #unCassàdetothom. Paral·lelament es distribuirà mensualment un fullet informatiu a cada llar del municipi amb les informacions que s’hagin difós durant cada mes per les xarxes socials.

De cara al curs vinent, les il·lustracions de la campanya s’utilitzaran per fer un joc de parelles personalitzat per als infants de Cassà de la Selva que agruparà tots els missatges difosos amb la campanya «Un Cassà de tothom». La iniciativa finalitzarà amb un concurs a través del qual la mainada elaborarà la seva carta del joc que reflectirà una idea de civisme associada amb «Un Cassà de tothom», i que servirà per completar el joc de parelles que se’ls haurà regalat.

Referent a la iniciativa, l’Alcalde de Cassà, Martí Vallès, destaca que aquesta acció de sensibilització busca “la necessària implicació ciutadana per aconseguir un poble més agradable, net i sostenible ja que aconseguir-ho és responsabilitat de l’Ajuntament però també de tots els cassanencs”.

La primera imatge difosa la setmana passada, per exemple, recorda als ciutadans la necessitat d’utilitzar les més de 200 papereres del poble per mantenir-lo net i evitar trobar brutícia i papers metre es camina pel carrer. Amb aquesta il·lustració l’Ajuntament anima als ciutadans a proposar llocs del municipi on trobin a faltar papereres i també recorda que de dilluns a dissabte hi ha tres persones netejant la via pública. La següent imatge remarcarà la necessitat de cuidar els 16 parcs de Cassà per tenir-los com ens agradaria trobar-los.

Totes les il·lustracions de la campanya «Un Cassà de tothom» es penjaran a www.cassa.cat/uncassadetothom a mesura que es vagin difonent.