Salutació de l'alcalde

2023pau

Benvinguts a Cassà!

Rebeu una cordial salutació de part de tots els membres del consistori.

Esperem que tant si visiteu el nostre poble de forma física o el comenceu a conèixer a través de les xarxes la vostra visita us permeti conèixer un poble viu, amb molta història i molts detalls apassionants per descobrir.

A la falda de les Gavarres, obrint-nos a la plana de la Selva, entre Girona i la Costa Brava, el nostre és un poble amb molta història, referent de la indústria surera, lligat també a les Gavarres, el sector primari i la música.

Cassà és poble de músics, segurament per això la cultura, les entitats i l'associacionisme tenen i han tingut un paper molt important en el dia a dia del nostre poble.

Si voleu començar a conèixer el nostre poble, podeu començar repassant l'agenda d'activitats, la pàgina web de l'arxiu, o les diverses rutes a peu i bicicleta per Cassà estic segur que us agradarà i ben aviat repetireu.

Per altra banda, aquesta pàgina web de l'Ajuntament també és la porta d'entrada de la ciutadania a tots els serveis que ofereix el nostre poble.

Volem que Cassà ofereixi els serveis necessaris a tots els cassanencs i cassanenques en totes les seves etapes de la vida, i en els diversos àmbits, des de la salut, al comerç, l'educació, l'empresa, la cultura o l'oci. I que l'Ajuntament de Cassà pugui acompanyar-vos perquè volem que el nostre poble sigui el poble que decidim per desenvolupar el nostre projecte de vida, veure créixer els nostres fills i filles, o que sigui el lloc on decidim començar la nostra empresa o projecte professional.

En tots aquests àmbits volem acompanyar-vos i col·laborar plegats per generar més benestar al nostre poble.

Com a alcalde de Cassà em poso a la vostra disposició perquè en allò que creieu convenient puguem col·laborar i tirar endavant plegats el nostre poble.

Visca Cassà!

 

Telèfons d'interès

  • Cassà Jove 669 166 000
  • Centre Cultural Sala Galà 972 462 820
  • Esports (zona esportiva) 972 461 527
  • Promoció Econòmica 972 462 821
  • Ràdio Cassà 972 463 777
  • Serveis Socials 972 460 851
  • Xaloc972 900 235

Contacte

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Tel. 972 46 00 05

Rambla Onze de Setembre, 107, 17244 Cassà de la Selva, Girona

NIF. P1704900-H