Resum de totes les actuacions fetes amb el pla d'asfaltatge de gener a març del 2017

2017-3 Carrer Marina i Rambla Onze de SetembreDe gener a març del 2017 hem fet actuacions a diversos punt del poble amb l'objectiu de millorar l'estat de la via pública. A continuació us detallem totes les actuacions que hem dut a terme. 

 

 

 

 

2017-3 Carrer Ample

 

 

CARRER AMPLE

S’ha fresat i asfaltat tot el carrer, s’ha repintat la senyalització horitzontal i s’ha renovat la senyalització vertical.

 

 

 

2017-3 Carrer Barceloneta

 

 

CARRER BARCELONETA – Intersecció amb el carrer Vi Novell

S’ha fresat i asfaltat el tram concret del carrer que estava més afectat i s’ha repintat la corresponent senyalització horitzontal.

 

 

 

2017-3 Carrer Cervantes

 

CARRER CERVANTES

S’ha fresat i asfaltat tot el carrer, s’ha repintat la senyalització horitzontal i s’ha renovat la senyalització vertical.

 

 

 

 

2017-3 Carrer de la Llebre

CARRER DE LA LLEBRE

S’ha fresat i asfaltat tot el carrer, s’ha repintat la senyalització horitzontal i s’ha renovat la senyalització vertical. Un cop fetes les actuacions d’aquest carrer, els serveis tècnics de l’Ajuntament  varen detectar diverses deficiències en l’execució inicial de l’obra, motiu pel qual l’empresa adjudicatària va tornar a realitzar el fresat i asfaltat del carrer, sense cap cost addicional, per tal que complís amb els requeriments de qualitat fets per l’Ajuntament. 

 

2017-3 Carrer de la Pau

 

 

CARRER DE LA PAU

S’ha fresat i asfaltat bona part del carrer, s’ha repintat la senyalització horitzontal i s’ha renovat la senyalització vertical.

 

 

  

CARRER DE LA VIA

S’han fet millores puntuals on l’asfalt estava més afectat i s’ha repintat tota la senyalització horitzontal, des de la rotonda del final de la rambla Onze de Setembre fins al final del Polígon Industrial. 

 

CARRER DELS ÀNGELS

S’ha fresat i asfaltat tot el carrer, s’ha repintat la senyalització horitzontal i s’ha renovat la senyalització vertical.

 

 

 

 

CARRER DEL PONT

S’ha fresat i asfaltat el tram de carrer més afectat a partir de sota el Pont d’en Barril i s’ha repintat la senyalització horitzontal.

 

CARRER DEL PORTAL

S’ha fresat i asfaltat la part més malmesa del carrer, on s’ha repintat la senyalització horitzontal i s’ha renovat la senyalització vertical.

 

 

 

 

2017-3 Carrer Remei

 

CARRER DEL REMEI

S’ha fresat i asfaltat el tram del carrer més malmès que va des del final del carrer Doctor Fleming fins al carrer del Molí. També s’ha repintat la senyalització horitzontal i s’ha renovat la senyalització vertical.

 

 

  

2017-3 Carrer Fraternitat

 

CARRER FRATERNITAT

S’ha fresat i asfaltat tot el carrer i s’ha repintat la senyalització horitzontal. 

 

 

 

 

2017-3 Carrer Marina 2CARRER MARINA

S’ha fresat i asfaltat tot el carrer, s’ha repintat la senyalització horitzontal i s’ha renovat la senyalització vertical.

També s’han recol·locat i repintat els llambordins de formigó dels passos elevats del carrer Marina amb el Passeig Vilaret, el carrer Puigcugul, el carrer Verneda, el carrer del Clot i el carrer de la Llebre.  

Les obres d’aquest punt es van allargar una setmana més del previst degut a les pluges d’aquells dies, que van provocar que no es pogués realitzar el llit de formigó dels passos elevats, que requereix d’un període de com a mínim una setmana per tal que hi puguin transitar vehicles sense malmetre’l. Demanem disculpes a tots els veïns i comerciants afectats per les molèsties ocasionades.

Entre la rotonda inicial del Carrer Marina i la rotonda de la variant cap a Llagostera, s’han fet actuacions de segellat de fissures i s’ha repintat la senyalització horitzontal. 

 

CARRER MARTÍ DAUSÀ

S’ha fresat i asfaltat bona part del carrer, s’ha repintat la senyalització horitzontal i s’ha renovat la senyalització vertical de la part afectada.

 

 

 

 

2017-3 Carrer Pelagrí

 

CARRER PELAGRÍ

S’ha fresat i asfaltat una part important del carrer i s’ha repintat la senyalització horitzontal. També s’ha fet un pas elevat per als vianants a l’alçada de la plaça Xesco Boix per tal d’accedir de forma segura a la Llar d’Infants, tal i com ens havien demanat diversos veïns de la zona.

 

 

2017-3 Carrer Peralada

 

CARRER PERALADA

S’han millorat els passos elevats per tal que siguin menys bruscos.

 

 

 

  

 

CARRER PIRINEUS

S’ha fresat i asfaltat un tram del carrer Pirineus i s’ha repintat la corresponent senyalització horitzontal. 

 

 

 

 

 

 

CARRER POETA MACHADO

S’ha fresat i asfaltat tot el carrer, s’ha repintat la senyalització horitzontal de tot el carrer i de l’aparcament i s’ha renovat la senyalització vertical.

 

 

 

2017-3 Carrer Provincial 2

 

 

CARRER PROVINCIAL

S’han arreglat les fissures de l’asfalt i s’ha repintat la senyalització horitzontal de la via des de la intersecció amb el carrer de la Bisbal fins a la intersecció amb la variant de Cassà direcció Girona. També s’han repintat els aparcaments i els passos de zebra dels carrers que porten al carrer Provincial.

 

2016-3 Carrer Santa Eulàlia 3

 

 

CARRER SANTA EULÀLIA i DOCTOR TRUETA – Intersecció amb Poeta Machado

S’ha fresat i asfaltat la part inicial del carrer i s’ha repintat la corresponent senyalització horitzontal. 

 

 

 

2017-3 Carrer Romanyà

 

CARRER ROMANYÀ

S’ha fresat i asfaltat tot el carrer, s’ha repintat la senyalització horitzontal i s’ha renovat la senyalització vertical.

 

 

 

 

2017-3 Carrer Susvalls

 

CARRER SUSVALLS

S’ha fresat i asfaltat el tram entre el carrer Sant Andreu Salou i la intersecció amb el carrer Pelagrí, s’ha repintat la senyalització horitzontal d’aquest tram i s’ha renovat la senyalització vertical.

 

 

 

2017-3 Carrer Verneda

 

CARRER VERNEDA

S’ha fresat i asfaltat tot el carrer, s’ha repintat la senyalització horitzontal i s’ha renovat la senyalització vertical. En les interseccions amb el carrer Poeta Machado s’han aixecat els embornals posant-los al mateix nivell de la calçada.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CARRETERA DE CALDES

S’han segellat les fissures de l’asfalt i s’ha repintat la senyalització horitzontal entre la intersecció amb la rotonda de la rambla Onze de Setembre i el pas de la variant de Cassà.

 

PASSEIG VILARET

S’ha renovat la senyalització vertical. 

 

RAMBLA ONZE DE SETEMBRE

S’ha fresat i asfaltat tot el carrer, s’ha repintat la senyalització horitzontal i s’ha renovat la senyalització vertical. També s’han rebaixat les voreres dels passos de vianants al carrer Doctor Robert amb la rambla Onze de Setembre i el carrer Ample amb la rambla Onze de Setembre. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TRAVESSERA DEL PASSEIG VILARET 

S’ha fresat i asfaltat tot el carrer i s’ha repintat la senyalització horitzontal.

 

 

VEÏNAT DE LLEBRERS DE DALT

S’han reparat trams del camí veïnal just darrera de la parada d’autobusos del veïnat de Llebrers de Dalt a l’alçada de la variant de Cassà i en la intersecció del camí veïnal de la carretera Provincial direcció Matamala i Sant Cristòfol.

 

PASSEIG VILARET

S’ha renovat la senyalització vertical i en breu començarà una important actuació que substituirà l’actual paviment de sorra per un paviment de sauló compactat que evitarà pols i fang quan plogui, cosa que millorarà l’accés a l’espai especialment els dies de mercat. 

Telèfons d'interès

  • Cassà Jove 669 166 000
  • Centre Cultural Sala Galà 972 462 820
  • Esports (zona esportiva) 972 461 527
  • Promoció Econòmica 972 462 821
  • Ràdio Cassà 972 463 777
  • Serveis Socials 972 460 851
  • Xaloc972 900 235

Contacte

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Tel. 972 46 00 05

Rambla Onze de Setembre, 107, 17244 Cassà de la Selva, Girona

NIF. P1704900-H