• Cassà de la Selva

    Cassà de la Selva

Els clàssics Premis Literaris de Cassà, que la Colla Excursionista de Cassà va inaugurar l'any 1967, ja han obert les inscripcions.

El concurs de curtmetratges ràpids Correcurts, que s’ha celebrat aquest cap de setmana en el marc de la Mostra d’Animació i Curtmetratges de Cassà de la Selva (MACCA 2020), ha celebrat aquest cap de setmana la seva setzena edició amb 26 equips inscrits i 22 Correcurts finalitzats, als quals cal afegir els 4 participants en la segona edició del Correcurts Júnior. En total, doncs, 26 curtmetratges.

El Cineclub Vuitimig de Cassà de la Selva organitza del 25 de gener al 2 de febrer la vintena edició de la Mostra d’Animació i Curtmetratges de Cassà (MACCA), la principal activitat de l’entitat.

La presentació serà una conversa entra ella i la sexòloga Elena Crespi, en la qual aprendrem a dubtar sobre els estereotips que tenim adquirits al voltant de la sexualitat i les relacions humanes.

Mostraran com podem acostar-nos amb profunditat en  aquests temes per gaudir-ne plenament, amb una mirada del segle XXI.